Κακός οιωνός για το «επετειακό» δρομολόγιο του Τιτανικού

  Λίγες ώρες μετά τον απόπλου του πλοίου, που θα πραγματοποιήσει το ίδιο δρομολόγιο που ακολούθησε πριν βυθιστεί στον Ατλαντικό Ωκεανό ο Τιτανικός, το ταξίδι διακόπηκε απότομα, αναγκάζοντας τον καπετάνιο να επιστρέψει στο λιμάνι.

Το πλοίο ξεκίνησε την Κυριακή από το Σαουθάμπτον, με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Στις 2:25 τα ξημερώματα της 15ης Απριλίου, ακριβώς εκατό χρόνια μετά το ιστορικό ναυάγιο που στοίχισε τη ζωή σε 1.517 ανθρώπους, πλήρωμα και επιβαίνοντες θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής, στο ακριβές σημείο, όπου ο Τιτανικός χτύπησε το παγόβουνο και βυθίστηκε.

Ωστόσο, η "μοίρα" φαίνεται να παίζει παράξενα παιχνίδια, αφού ένα  επείγον ιατρικό περιστατικό, υποχρέωσε τον καπετάνιο του πλοίου, να επιστρέψει στη στεριά,  ώστε να είναι πιο εύκολη η προσγείωση ελικοπτέρου.

Το ταξίδι του πλοίου ήδη καθυστέρησε η σφοδρή κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να φτάσει στο λιμάνι Cobh της Ιρλανδίας, το τελευταίο λιμάνι όπου έδεσε ο Τιτανικός, με δύο ώρες καθυστέρηση.Τώρα, όπως αναφέρει η Daily Mail, το πλοίο επιστρέφει στην Ιρλανδία, για να κάνει πιο εύκολη την από αέρος διακομιδή του ασθενούς.

Οι επιβάτες του πλοίου, συγγενείς των θυμάτων του ναυαγίου, ιστορικοί, συγγραφείς και άλλοι, που συναρπάζονται από την ιστορία του Τιτανικού, προέρχονται από 20 χώρες.

Μάλιστα, πολλοί από τους επιβαίνοντες, έχουν ντυθεί και με ρούχα της εποχής.Οι θέσεις στο πλοίο είναι ακριβώς 1.309. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 3.400 έως 7.200 ευρώ για τις 12 μέρες της κρουαζιέρας.

Μια μπάντα από το Βέλγιο έχει προσληφθεί για να παίζει μουσική την ώρα, που ο Τιτανικός βυθιζόταν. Ακριβώς, όπως πριν από 100 χρόνια...

Πάντως, ένας από τους επιβάτες, δήλωσε ανήσυχος για το ταξίδι."Έχω ένα κακό προαίσθημα. Και δεν είμαι ο μόνος. Ίσως τελικά, αυτό το ταξίδι να είναι καταδικασμένο από τους κακούς οιωνούς", είπε.

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!