Αγγελικό σημάδι στον ουρανό

Μέσα από τα απειλητικά σύννεφα, μια αγγελική φιγούρα προβάλλει στο σκοτεινό ουρανό.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Isres Chorphaka ήλπιζε να συλλάβει μια «εικόνα του παραδείσου» στη φωτογραφική του μηχανή, όταν επισκέφθηκε ένα βουδιστικό ναό στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Καθώς φωτογράφιζε το ναό, μαύρα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται στον ουρανό. «Έρχεται καταιγίδα» σκέφτηκε και άρχισε να επισπεύδει την περιήγησή του.

Όμως, έμεινε να κοιτάζει «ζαλισμένος», όταν είδε λιγοστές ακτίνες του ήλιου να διαπερνούν τα σύννεφα και να σχηματίζουν μια εκπληκτική εικόνα.

«Ξαφνικά, τα σύννεφα κινήθηκαν και σχημάτισαν μια αγγελική μορφή πάνω από το ναό. Ήταν απίθανο. 'Κοίτα, μας ευλογεί ο άγγελος' είπα στο φίλο μου», περιγράφει ο 51χρονος Chorphaka.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!