«Λες να μας...ψεκάζουν»;Αλήθειες και ψέμματα για τη πιο δημοφιλή «συνωμοσιολογία».

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το ΄χετε ακούσει,ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια.Πότε με τη μορφή ερωτήματος: "Λέτε τελικά να μας "ψεκάζουν"; Και πότε από κάποιον πιο "συνωμοσιολόγο με τη βεβαιότητα ότι "σίγουρα μας ψεκάζουν".

Η θεωρία των "ψεκασμών", έχει να κάνει με τα αεροσκάφη που συχνά βλέπουμε και στον δικό μας ουρανό να αφήνουν πίσω τους μακρυές γραμμές άσπρου καπνού,ο οποίος μένει για πολύ ώρα ασάλευτος και στη συνέχεια γίνεται σύννεφο. Η θεωρία συνωμοσίας,λέει ότι αυτές είναι "πτήσεις ψεκασμού" με τις οποίες ουσιαστικά ελέγχουν τις αντιδράσεις του κόσμου.Η θεωρία υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια,αλλά τα τελευταία δύο ανθεί στη χώρα μας.Ίσως επειδή δίνει σ΄ όλους μας ένα καλό άλλοθι για να εξηγήσουμε πως δεν υπάρχουν έντονες αντιδράσεις για όσα γίνονται και όσα ετοιμάζονται να γίνουν

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι τέτοιες πτήσεις πράγματι γίνονται και δεν μπορούν όλες αυτές οι "άσπρες γραμμές" να δικαιολογηθούν με τις εμπορικές πτήσεις. Σε πολλές χώρες έχει τεθεί το ζήτημα.Στην Ιταλία και στη Γαλλία δεν υπήρξε απάντηση.Στις ΗΠΑ,συνέδεσαν αυτές τις πτήσεις με τις έρευνες για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και στη Γερμανία κάποιοι μίλησαν για έρευνες σχετικά με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.Μάλλον περίεργη και ύποπτη η γερμανική εκδοχή.

Η επικρατούσα άποψη πάντως έχει να κάνει με πειράματα και έρευνες για "τον έλεγχο του κλίματος σε συγκεκριμένες περιοχές". Όχι ότι είναι ασήμαντο.Κάτι τέτοιο είναι υπέρ-όπλο στα χέρια όποιου μπορεί να το κάνει.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και δίνει πολλά στοιχεία για τα όσα έχουν ειπωθεί γι΄ αυτές τις παράξενες πτήσεις. Αν θα σας πείσουν ή όχι είναι καθαρά δικό σας θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

onalert.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!