Εντυπωσιακή αύξηση στις εμφανίσεις αγνώστων αντικειμένων τις πρώτες ημέρες του 2012

Αυξημένες παρουσιάζονται οι περιπτώσεις εμφάνισης UFO σε όλο τον κόσμο κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του 2012. Από την πρώτη ημέρα κιόλας του χρόνου, υπήρξαν τουλάχιστον στις ΗΠΑ, 110 περιπτώσεις μαρτυρίας εμφάνισης αγνώστων αντικειμένων, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου.  Πολλές από αυτές τις περιπτώσεις έχουν καταγραφεί σε βίντεο, άλλες όμως όχι.

Οι γνώμες των ειδικών πάντως διίστανται τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις καταγραφείσες περιπτώσεις. Πολλοί είναι αυτοί που συνδέουν τις εμφανίσεις με την όλη παραφιλολογία για το έτος 2012, και θεωρούν πως αρκετοί εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό, για να πραγματοποιήσουν φάρσες στο διαδίκτυο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως όλες οι περιπτώσεις είναι ακριβώς αυτό, δηλαδή φάρσες.

Το γεγονός πάντως είναι πως οι περιπτώσεις έχουν αυξηθεί δραματικά στις λίγες ημέρες του 2012 που έχουμε διανύσει, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ακόμη και αυτό μιας ομαδικής φρενίτιδας, η οποία μπορεί να φτάσει σε μια εξίσου ομαδική παράκρουση, για οτιδήποτε εμφανίζεται στον ουρανό, έστω και στην περίπτωση που πρόκειται για ένα απλό αεροπλάνο ή ελικόπτερο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!