Ο μαύρος σκύλος της αεροπορικής βάσης Σκάμπτον

Ανάμεσα στα πιο περίεργα περιστατικά του 2011 συγκαταλέγεται η έρευνα μιας ομάδας μεταφυσικών μελετητών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι επικοινώνησαν με τον πνεύμα ενός σκύλου, που «πρωταγωνίστησε» στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η μεταφυσική επαφή έγινε το Νοέμβριο με το πνεύμα του μαύρου σκύλου, του οποίου ιδιοκτήτης ήταν ο Γκάι Γκίμπσον, ο ηρωικός πιλότος που ηγήθηκε της αεροπορικής επιδρομής στη βιομηχανική ενδοχώρα της ναζιστικής τότε Γερμανίας, στις 16 Μαΐου 1943, καταστρέφοντας τρία κρίσιμα φράγματα.

Ο Γκίμπσον φώναζε το σκύλο του «Μαύρο». Λίγες μόλις ώρες πριν εκείνη την κρίσιμη αεροπορική επιχείρηση της Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), το μαύρο Λαμπραντόρ σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.

Πριν απογειωθεί, άφησε οδηγίες για να ταφεί ο αγαπημένος του σκύλος έξω από το γραφείο του.

Μετά το θάνατό του, άρχισαν να εξαπλώνονται φήμες ότι ο «Μαύρος» εξακολουθούσε να τριγυρίζει στην αεροπορική βάση του Σκάμπτον.

Το Νοέμβριο, λοιπόν, η εν λόγω ομάδα εξασφάλισε άδεια από την RAF για να πραγματοποιήσει τις έρευνές της στους χώρους της βάσης.

Στα πορίσματά τους ανέφεραν ότι το φάντασμα του σκύλου προσπάθησε να τους «μιλήσει», καθώς τα μηχανήματά τους εντόπισαν περίεργη ενεργειακή δραστηριότητα.

Ο επικεφαλής της ομάδας, Πολ Ντρέικ, εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη έρευνα από μια φωτογραφία του 1987, που έδειχνε ένα μυστήριο μαύρο σκύλο στα εγκαίνια ενός μνημείου, αφιερωμένου στο βομβαρδισμό του 1943.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!