Φωτεινό UFO δίπλα στον Ερμή!

Ένα γιγάντιο αντικείμενο, που εμφανίστηκε κοντά στον πλανήτη Ερμή, έκανε τους κυνηγούς UFO ανά τον κόσμο να βροντοφωνάξουν «Ναι! Είναι εξωγήινο διαστημόπλοιο»!

Το φωτεινό αντικείμενο εμφανίζεται σε μια αλληλουχία εικόνων από τηλεσκόπιο της NASA, η οποία απεικονίζει μια έκρηξη από το στέμμα του Ήλιου.

Καθώς οι γλώσσες φωτιάς φτάνουν στον Ερμή, ένα τεράστιο στρογγυλό αντικείμενο εμφανίζεται δίπλα στον πλανήτη.

Περισσότεροι από 100 χιλιάδες άνθρωποι είδαν στο YouTube το σχετικό βίντεο, που ανέβασε ο χρήστης siniXster. Στο σχόλιό του γράφει: «Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για διαστημόπλοιο, είναι εμφανές, (παρόλο που) είναι μεταμφιεσμένο».

Οι εικόνες προέρχονται από το τηλεσκόπιο Heliospheric Imager-1. Οι επιστήμονες της NASA βέβαια απορρίπτουν την εκδοχή του UFO και εξηγούν το φωτεινό αντικείμενο ως αποτέλεσμα της διαδοχής των εικόνων.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!