Παίκτης του rugby έπαθε εγκεφαλικό και ξύπνησε γκέι κομμωτής

Υπάρχει καμία περίπτωση αυτό να είναι πραγματικά δυνατό; Κι όμως ναι! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο... παθών, πρώην παίκτης του rugby.

 

Ο 26χρονος Chris Birch δήλωσε στη Daily Mail ότι αφότου ξύπνησε από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη προσπάθεια του να κάνει μια τούμπα στο γυμναστήριο (ανεπιτυχώς, με αποτέλεσμα να σπάσει τον λαιμό του): «Ακούγεται περίεργο, αλλά όταν επέστρεψα, ένιωσα αμέσως διαφορετικά. Δεν με ενδιέφεραν οι γυναίκες πια. Ήμουν αναμφίβολα γκέι.

«Ποτέ πριν δεν είχα νιώσει έλξη για έναν άνδρα. Ποτέ δεν είχα καν gay φίλους. Αλλά δε με νοιάζει το ποιος ήμουν πριν, απλά έπρεπε να ακολουθήσω τα συναισθήματά μου».

Ο Chris άφησε την δουλειά του στην τράπεζα, το rugby & την αρραβωνιαστικιά του, και τώρα ασχολείται με την κομμωτική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που ξύπνησαν από εγκεφαλικό έχοντας εντελώς διαφορετική προφορά και άλλοι που έγιναν καλλιτέχνες, όμως η περίπτωση του Chris Birch είναι πραγματικά μοναδική.

 http://www.otherside.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!