«Σήμερα Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, το τέλος του κόσμου».

Οι περισσότεροι θα θυμόσαστε τον προφήτη της... συντέλειας του κόσμου, τον ιεροκήρυκα Χάρολντ Κάμπινγκ, ο οποίος είχε προβλέψει με μαθηματικό τρόπο (;) ότι το τέλος θα ερχόταν στις 21 Μαϊου 2011!

 Ο "αριθμολόγος της Βίβλου" όπως αυτοσυστήνεται, είχε προβλέψει τότε, πως η μέρα της Κρίσης θα έφτανε στις 6 η ώρα το απόγευμα ακριβώς, χτυπώντας τον πλανήτη με αλλεπάλληλους σεισμούς.

  Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε μία ανάλογη προφητεία, αφού ο ίδιος είχε προβλέψει και πάλι το τέλος του κόσμου το 1994 και τότε είχε δικαιολογηθεί ότι η αποτυχία του οφειλόταν σε μαθηματικό λάθος.

  Όταν και η δεύτερη προφητεία του απέτυχε, ο 89χρονος παραγωγός χριστιανικών ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών δεν το έβαλε κάτω! Μέσα από το σόου του στο Family Radio, είχε εξηγήσει στους πιστούς- ακροατές του ότι η συντέλεια... απλώς αναβάλλεται για έξι μήνες!

  Είχε ανανεώσει λοιπόν το ραντεβού με την Ημέρα της Αποκάλυψης για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011- δηλαδή για σήμερα!

  Ο αμερικανός ιεροκήρυκας και συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, μελετάει τις Γραφές από τα 18 του χρόνια και υποστηρίζει πως ανακάλυψε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας με μαθηματικό τρόπο! Στηριζόμενος στην άποψη ότι όταν ο Θεός είπε στον Νώε ότι σε επτά ημέρες θα στείλει τον Κατακλυσμό στη Γη για να αφανίσει κάθε ζωντανό πλάσμα που δημιούργησε, στην πραγματικότητα εννοούσε πως όλα θα γίνονταν σε 7.000 χρόνια, προχώρησε σε μία σειρά πράξεων (συγκεκριμένα, πολλαπλασίασε δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς 5, 10, 17 και αφού βρήκε τον αριθμό 722.500, μέτρησε τόσες ακριβώς ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ.- ημέρα της Στάυρωσης του Ιησού)!

  Το νέο αποτέλεσμα: 21/ 10/ 2011, δηλαδή σήμερα. Μήπως τελικά στην Ελλάδα, μία... συντέλεια του κόσμου είναι το μόνο που θα μας σώσει;;

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!