Διοργανώνουν «επισκέψεις» σε Παράδεισο και Κόλαση

Ένας πνευματικός δάσκαλος από τη Μαλαισία υπόσχεται ταξίδια στην Κόλαση και τον Παράδεισο.

Σε πρόσφατο φεστιβάλ μεταφυσικής με το όνομα Hungry Ghosts Festival, ο γκουρού Κεκ Ενγκ Σενγκ ταξίδεψε τους οπαδούς του στην Κόλαση.

Τώρα, υπόσχεται ένα δεύτερο ταξίδι, αυτή τη φορά στον Παράδεισο. Ο πνευματικός δάσκαλος υποστηρίζει ότι όσοι συμμετάσχουν στην ιεροτελεστία θα συναντήσουν θεότητες, αγγέλους, ακόμα και συγγενείς που έχουν αφήσει αυτόν τον κόσμο.

Το πνευματικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου και η συμμετοχή κοστίζει 61 δολάρια.

Έντονη είναι η κριτική που ασκείται στον Κεκ από Βουδιστές και άλλες θρησκευτικές ομάδες. «Αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις την επίγεια ζωή, μην ασχολείσαι με τον Κάτω Κόσμο ή άλλες τελετουργικές ουτοπίες, γιατί αυτά τα μέρη δεν μπορούν να προσεγγιστούν, λέει ο ακαδημαϊκός σύμβουλος του Γεωκοσμικού Κέντρου Μεταφυσικής Έρευνας της Μαλαισίας, Δρ. Τσουάν Τσονγκ Τσενγκ.

Στις επικρίσεις για «ξέπλυμα ψυχών» ο γκουρού Κεκ απαντά: «Δεν προωθούμε τις δεισιδαιμονίες. Πρόκειται για μια μακρά πνευματική παράδοση, η οποία ξαναζωντάνεψε πρόσφατα στη Μαλαισία».

Πάντως, οι οπαδοί του θα τον ακολουθήσουν και στο δεύτερο πνευματικό ταξίδι, καθώς έμειναν ικανοποιημένοι από την περιήγηση στην Κόλαση.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!