«Βρήκαμε στοιχεία ότι το Yeti της Σιβηρίας, υπάρχει»!

Η δήλωση ότι υπάρχουν "αδιάσειστα στοιχεία" που αποδεικνύουν πως περίφημο Yeti της Σιβηρίας ζει σε συγκεκριμένη περιοχή μέχρι και σήμερα, ενδεχομένως να προκαλεί σε πολλούς ειρωνικά χαμόγελα.   Κι όμως, έγινε κατά τη διάρκεια Διεθνούς Συνεδρίου στο οποίο έλαβαν μέρος ερευνητές και επιστήμονες από όλον τον κόσμο!

Όπως ανακοινώθηκε "κατά τη διάρκεια αποστολής στο σπήλαιο Αζασκάγια, στην ρωσική περιοχή Κεμέροβο στην Σιβηρία, ομάδα επιστημόνων συνέλεξε στοιχεία που δείχνουν ότι ο θρυλικός χιονάνθρωπος ζει στην ορεινή περιοχή Τσάρια ".  Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ερευνητές δεν κάνουν λόγο για "ενδείξεις" ή "πιθανότητες" αλλά υποστηρίζουν ότι " τα ίχνη του Yeti που βρέθηκαν και ορισμένα σημάδια που χρησιμοποιεί για να οριοθετήσει τον χώρο που ζει, αποδεικνύουν κατά 95% ότι ο χιονάνθρωπος βρίσκεται στην περιοχή"!

Το γεγονός ότι οι αρχές του Κεμέροβο βασίζουν ένα μεγάλο μέρος της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής στο θρυλικό "χιονάνθρωπο", οδηγεί πολλούς στην... υποψία ότι όλα αυτά γίνονται για τουριστικούς λόγους. Τα έσοδα που αποφέρει το Yeti στην περιοχή είναι ζωτικής σημασίας και με αυτό ως δεδομένο δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση η διοργάνωση ακόμη και... επιστημονικού συνεδρίου!

Οι ίδιοι οι συμμετέχοντες πάντως απαντούν πως πέρα από τους εκατοντάδες φανατικούς του Yeti, στο συνέδριο συμμετείχαν και επιστήμονες οι οποίοι δεν ήταν όλοι Ρώσοι, αλλά και αρκετοί Αμερικανοί και Σουηδοί. "Η επίσημη ανακοίνωση υπογράφεται μεταξύ άλλων από γιατρούς, γενετιστές και βιολόγους από όλον τον κόσμο και όχι από κάποια τοπική αρχή", λένε!

Προσθέτουν μάλιστα πως έχουν ήδη ξεκινήσει την εργαστηριακή ανάλυση των ευρυμάτων και αναμένουν τα αποτελέσματα ενώ παρακινούν τους πολίτες και τα μέσα ενημέρωσης να πάρουν στα σοβαρά την περίπτωση του Yeti.

"Πρέπει να πάψουμε να αντιμετωπίζουμε το Yeti ως ένα μυθικό τέρας που ζει εκατοντάδες χρόνια ή έχει εξωπραγματικές δυνάμεις. Προσωπικά δεν με απασχολεί αυτή η πλευρά της ιστορίας. Αξίζει όμως να ερευνήσουμε μήπως πρόκειται για κάποιο εξαιρετικά σπάνιο είδος που ζει σε παγωμένες περιοχές. Ίσως η εμφάνιση του να έχει προσαρμοστεί στις συνθηκες του περιβάλλοντος και να μην μοιάζει με κανένα από τα γνωστά ζώα. Είναι πιθανό να απειλείται με και αφανισμό", διευκρινίζει σε τοπική εφημερίδα ένας εκ των συμμετεχόντων γιατρών.

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!