«Μήνυμα» από τις ψυχές του Περλ Χάρμπορ

Η οικογένεια Ντε Βάνι, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Χαβάι, επισκέφθηκε το μνημείο «Αριζόνα Μεμόριαλ» για τους νεκρούς του Περλ Χάρμπορ.

Ένα μέλος της οικογένειας, η Σούζαν, στάθηκε πάνω το σημείο όπου βρίσκεται ο υγρός τάφος των Αμερικανών ναυτών και άρχισε να τραβά φωτογραφίες.

Όταν η οικογένεια γύρισε στο ξενοδοχείο, άρχισε να κοιτά τις φωτογραφίες από την απογευματινή τους επίσκεψη. Τότε η Σούζαν συνειδητοποίησε τη μορφή που αναδυόταν από το νερό και είχε αποτυπωθεί αμυδρά στο κάδρο.

Αμέσως έδειξε τη φωτογραφία στο σύζυγό της, χωρίς να πει κουβέντα και μετά στα παιδιά της. Όλοι έμειναν αποσβολωμένοι.

Όταν ξεπέρασαν το σοκ, θεώρησαν ότι η μορφή της φωτογραφίας είναι ένα μήνυμα από τον κόσμο των νεκρών.
«Έμοιαζε πραγματικά λυπημένη η μορφή. Το πρόσωπο ήταν νεαρής ηλικίας. Ίσως συμβολίζει τους άνδρες που χάθηκαν», δήλωσε η Σούζαν.

Στο βομβαρδισμό του Περλ Χάρμπορ από τους Ιάπωνες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1941, σκοτώθηκαν 1.177 Αμερικανοί ναύτες. Οι περισσότερες σοροί δεν ανασύρθηκαν ποτέ.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!