«Θερμό» καλοκαίρι για τα UFO

Το καλοκαίρι που μόλις τελείωσε ήταν μια ιδιαίτερα «θερμή» περίοδος για τις εμφανίσεις UFO. Σύμφωνα με το δίκτυο παρατήρησης αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων MUFON, οι θεάσεις UFO αυξήθηκαν κατακόρυφα στις ΗΠΑ, ειδικά τις τελευταίες έξι εβδομάδες του καλοκαιριού.

Σε κάποιες πολιτείες μάλιστα, οι αναφορές ήταν διπλάσιες από τις συνηθισμένες. Είμαστε προ των πυλών μιας εξωγήινης εισβολής ή απλώς οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο παρατηρώντας τον ουρανό;

Ο Κλίφορντ Κλιφτ, διευθυντής του δικτύου, δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι προκάλεσε αυτή την αύξηση. «Μπορεί να είμαστε μπροστά σε κάτι σημαντικό ή ίσως πρόκειται για στατιστικό λάθος. Μια ακόμα πιθανότητα είναι να βρισκόμαστε στη μέση ενός «κύματος UFO»», λέει ο Κλιφτ.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του MUFON, τέτοιου είδους «κύματα» καταγράφονται ανά περιόδους, ειδικά όταν τα άγνωστα αντικείμενα πετούν πάνω από τα αστικά κέντρα.

newsbonb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!