«Αν κλείσουμε τις τηλεοράσεις, θα μας βρουν ευκολότερα τα UFO»!

Η θεωρία αυτή ανήκει στον αστρονόμο και αστροφυσικό Frank Drake.

Ο δρ. Ντρέικ υποστηρίζει ότι είναι πλέον πολύ πιθανό η Γη να μην είναι εντοπίσιμη από εξωγήινους πολιτισμούς εξαιτίας της... τεχνολογίας!

Τα προηγούμενα χρόνια που οι εκπομπές τηλεοπτικού ή ραδιοφωνικού σήματος ήταν αναλογικές, η Γη είχε περισσότερες πιθανότητες να εντοπιστεί από εξωγήινους πολιτισμούς, ισχυρίζεται ο δρ. Φρανκ Ντρέικ και αυτό γιατί τα αναλογικά σήματα μπορούσαν να διαχυθούν για εκατομμύρια μίλια στο διάστημα, φτάνοντας και σε μακρινά αστέρια.

Ωστόσο η εξέλιξη της τεχνολογίας και η μετάβαση στην ψηφιακή εποχή μάλλον αποτελεί μειονέκτημα, αφού τα ψηφιακά σήματα είναι πιο αδύναμα άρα λιγότερο πιθανόν να εντοπιστούν από εξωγήινες μορφές ζωής.

Πηγή: pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!