Μαχητικά αεροσκάφη συνοδεύουν δίσκο UFO στην Ελλάδα...

Δυο μαχητικά αεροσκάφη κατέγραψε ερασιτέχνης να συνοδεύουν UFO στον ελληνικό ουρανό. Δείτε το βίντεο-μυστήριο με UFO στην Ελλάδα.

Μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έκαναν λόγο για παρουσία UFO στον Πύργο Ηλείας κοντά στην Αρχαία Ολυμπία και τα δημοσιεύματα για εμπλοκή Ελλήνων πιλότων με UFO, ήρθε να προστεθεί στη λίστα των θεάσεων UFO και η συγκεκριμένη μαρτυρία.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ερασιτέχνης εικονολήπτης καταγράφει δυο φορές τα τρία υπτάμενα αντικείμενα να περνούν με μεγάλη ταχύτητα σε κοντινή απόσταση από εκεί που βρίσκεται.

Στο βίντεο διακρίνονται καθαρά δυο μαχητικά αεροσκάφη που όμως δε χρησιμοποιούνται από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία να συνοδεύουν προς άγνωστη τοποθεσία ένα δίσκο UFO.

Δείτε το βίντεο με τα μαχητικά αεροσκάφη και το δίσκο UFO:

fimes.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!