Για ύπαρξη βρικόλακα κάνουν λόγο ρώσοι χωρικοί

Ζήτησαν από τον παπά να ευλογήσει τα κοπάδια τους

Για ένα πλάσμα που δεν τρώει τα θηράματά του αλλά πίνει το αίμα τους κάνουν λόγο οι αγρότες μιας ρώσικης επαρχίας, οι οποίοι ζητούν από τον παπά της περιοχής να ευλογήσει τα κοπάδια τους!

Μάλιστα, ένας κάτοικος, ο Viktor Shushpanov, δήλωσε : « Είναι διαβολικό. Εγώ το έχω δει. Η τοπική αστυνομία δεν αντιδράει γιατί φοβάται μην ακουστεί ο όρος «βρικόλακας». Ωστόσο, ξέρουμε τι είδαμε. Υπάρχουν δεκάδες πτώματα».

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και στις περιοχές Krasnoginnoe, Tolmachevskoye και Chick ενώ οι πρώτες αναφορές για το συγκεκριμένο πλάσμα έγιναν στο Puerto Rico το 1995. Το ίδιο έτος δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας αναφερόταν στην ύπαρξη αυτού του πλάσματος περιγράφοντας ότι είναι ύψους 1,5 μέτρων και έχει μακριά λεπτά πόδια.

Παράλληλα, άλλοι που έχουν δει το «τέρας» ισχυρίζονται ότι μοιάζει με μικρή αρκούδα ενώ αναφορές για θέαση παρόμοιου πλάσματος έχουν γίνει και σε περιοχές της Καραϊβικής, της Λατινικής Αμερικής, του Μεξικό και της Φλόριντα.

Την προηγούμενη βδομάδα ένας έφηβος από το Τέξας ισχυρίζεται ότι σκότωσε το μυστήριο πλάσμα.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!