Αγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από το κτήριο του BBC στο Λονδίνο!

 Σε τριγωνικό σχηματισμό εμφανίστηκαν περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό του δυτικού Λονδίνου, πριν από μερικές ημέρες, φαινόμενο που έκανε τους περαστικούς να σαστίσουν!

  Στο βίντεο φαίνονται τρεις λευκές φωτεινές κουκίδες να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε σχηματισμό και να ακολουθούνται από άλλα δύο παρόμοια φωτεινά στίγματα.

  Η εικόνα στη συνέχεια μεταφέρεται στο έδαφος, όπου οι περαστικοί έχουν σταματήσει κοιτώντας προς τον ουρανό. Κάποιοι βγάζουν φωτογραφίες.

Όταν η κάμερα ξαναστρέφεται στον ουρανό, κάνει την εμφάνισή του ένας μεγαλύτερος δίσκος, καλυμμένος από λευκό φως, που κινείται αισθητά πιο αργά από τις προηγούμενες φωτεινές κουκίδες. Ο δίσκος αιωρείται για λίγο ανάμεσα στα σύννεφα και μετά εξαφανίζεται.

  Οπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, παρόλο που η εμφάνιση έγινε πάνω από ένα κτήριο του τηλεοπτικού δικτύου BBC, την παρουσία των «διαγαλαξιακών» ταξιδιωτών κατέγραψε η κάμερα ενός ερασιτέχνη. "Το βίντεο ανέβηκε αρχικάστο YouTube από τον 31χρονο χρήστη με το ψευδώνυμο alymc01. Κυκλοφόρησε όμως ευρέως στο διαδίκτυο από έναν χρήστη  που ονομάζεται EllasVirgo, ο οποίος στο προφίλ το, περιγράφει τον εαυτό του ως έναν αγρότης από την Αυστραλία". Στις προσωπικές του πάντως πληροφορίες, δίπλα από την "Χώρα", διαβάζουμε "Ελλάδα"!

  Δείτε το βίντεο:

Πηγές: www.newsbomb.gr, Daily Mail


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!