Ανεξήγητο φαινόμενο αντικατοπτρισμού στην ανατ. Κίνα

Ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο έγινε αντιληπτό στην πόλη Huangshan της ανατολικής Κίνας στην επαρχία Anhui.. Πιο συγκεκριμένα το φαινόμενο παρατηρήθηκε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στις 17:00 μετά από βροχή όταν μέσα από την ομίχλη αναδύθηκε ως αντικατοπτρισμός μια ολόκληρη πόλη!

Η πόλη φαίνεται να στέκεται ακριβώς πάνω από τη χαμηλή ομίχλη και η εμφάνιση της ξεγελά το ανθρώπινο μάτι αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται περί ψευδαίσθησης καθώς κάτω από το ομιχλώδες αυτό στρώμα βρίσκεται ο ποταμός Xin'an που διατρέχει την πόλη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοιου είδους αντικατοπτρισμοί εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες της Κίνας καθώς ανάλογα φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί το 2006 και 2010 σε άλλες περιοχές και παρά το γεγονός ότι ή είδηση έγινε γνωστή από την κρατική κινεζική τηλεόραση CCTV εντούτοις δεν έχει δοθεί κάποια πειστική εξήγηση για το φαινόμενο.

 

defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!