Το στοιχειό ζωγραφικού πίνακα «πιάστηκε» on camera

Οι ζωγραφικοί πίνακες αποτελούν αντικείμενο που εξάπτει τη φαντασία, καθώς πολλές φορές πρωταγωνιστούν σε «στοιχειωμένες» ιστορίες.

Αναλυτές παραφυσικών φαινομένων υποστηρίζουν ότι οι καλλιτέχνες πέρα από τις εικόνες που ζωγραφίζουν, υπάρχει περίπτωση να αποτυπώσουν και εσώτερα, βαθιά κρυμμένα μυστικά τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε τον πίνακα με τίτλο «Ο βασανιζόμενος άνθρωπος» (Anguished Man). Λέγεται ότι ο ζωγράφος που τον δημιούργησε αυτοκτόνησε λίγο μετά την ολοκλήρωση του έργου του. Σε κάποιες εκδοχές η ιστορία γίνεται ακόμα πιο μακάβρια, αφού λένε ότι ο καλλιτέχνης έβαψε σημεία του πίνακα με το ίδιο του το αίμα.

Από τότε, ο πίνακας έχει συνδεθεί με κάποιο φάντασμα που τον στοιχειώνει. Στις διηγήσεις ήρθε να προστεθεί ένα βίντεο, ο δημιουργός του οποίου ισχυρίζεται ότι «συνέλαβε» την εμφάνιση του φαντάσματος.

Αλήθεια ή ψέματα, πάντως το βίντεο είναι κάπως ανατριχιαστικό.

Δείτε το βίντεο:

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!