Φτερά φύτρωσαν σε γατάκι

Παράξενη και όμως αληθινή είναι η παρακάτω ιστορία που αφορά μια γάτα στην πόλη Chongqing της Κίνας. Το συγκεκριμένο συμβάν έχει τραβήξει τα βλέμματα, αφού δεν έχει ξανατύχει ποτέ να δούμε γάτα με φτερά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail της Μεγάλης Βρετανίας, παρόλο που το γατάκι γεννήθηκε φυσιολογικότατα και τίποτα δεν έδειχνε πως κάτι παράξενο θα συμβεί, μόλις έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του, άρχισαν να φυτρώνουν προσαρτήματα που μοιάζουν με φτερά στην πλάτη του, ένα σε κάθε πλευρά της σπονδυλικής στήλης.

Όσον αφορά βέβαια την αιτία αυτών των περίεργων προσαρτημάτων, οι απόψεις διίστανται. Άλλοι πιστεύουν πως τα οστικά άκρα ίσως είναι κάποιας μορφής μετάλλαξη, άλλοι πως το σιαμαίο δίδυμο μεγαλώνει μέσα στον γάτο αυτό και άλλοι πως πρόκειται για γενετική μετάλλαξη που προκλήθηκε από την έκθεση της μητέρας του αιλουροειδούς σε χημικά κατά την εγκυμοσύνη της.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του, ο γάτος δεν ενοχλείται από το επιπλέον άκρα του, αντιθέτως πάλι απολαμβάνει την ιδιαίτερη προσοχή και τα χάδια όλων.

www.otherside.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!