Η Ευρωπαική Ένωση συνωμοτεί για τα UFO

Tα κράτη - μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης καταγγέλει Ιταλός Ευρωβουλευτής, υποστηρίζοντας ότι συστηματικά αποκρύπτουν πληροφορίες και ουσιαστικά συγκαλύπτουν στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη και την δράση των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων).

Στην προσπάθειά του ο Μάριο Μποργκέζιο ζήτησε την συνδρομή και των υπόλοιπων εκπροσώπων του Ευρωκοινοβουλίου και έχει μέχρι στιγμής την στήριξη των 18 από τους 739 βουλευτές.

«Πιστεύω ότι, σύμφωνα με την αρχή της διαφάνειας, οι χώρες-μέλη της ΕΕ έχουν χρέος να δημοσιοποιήσουν και να καταστήσουν διαθέσιμα για όλους τα επιστημονικά δεδομένα για τα ΑΤΙΑ, τα οποία σήμερα αποκρύπτονται εν μέρει ή καθ΄ολοκληρία», δήλωσε ο Ευρωβουλευτής.
Όπως υποστηρίζει ο κ. Μποργκέζιο, χρειάζεται ειδικευμένο προσωπικό για να μελετήσει τα στοιχεία, ενώ θεωρεί ότι μπορούμε να διευρύνουμε τους τεχνολογικούς και επιστημονικούς μας ορίζοντες μελετώντας τα στοιχεία που αφορούν την εξωγήινη τεχνολογία.

Τα τελευταία χρόνια η Βρετανία όσο και η Γαλλία έχουν αναρτήσει στο Διαδίκτυο το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων τους σχετικά με τα ΑΤΙΑ, χωρίς όμως να αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας.

STRANGE ACTIVITIES


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!