Κροατία: 6χρονο παιδί- «μαγνήτης»!

Το 6χρονο αυτό αγόρι από την Κροατία εκ πρώτης όψεως φαίνεται φυσιολογικό, όμως όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι έχει κάποιες παραπάνω ικανότητες από τους "απλούς" ανθρώπους. Μαγνητικές ιδιότητες φαίνεται να έχει το σώμα του νεαρού παιδιού αφού ότι μεταλλικό το πλησιάσει... κολλάει!

O Ιβάν Στοϊλίσκοβιτς, που κατοικεί στην Κροατία με την οικογένεια του,φορώντας το μπλουζάκι του δεν αποκαλύπτει τη μοναδική "ιδιότητα" που έχει το σώμα του. Όταν όμως το βγάλει, το θέαμα είναι εντυπωσιακό: μεταλλικά αντικείμενα όπως κουτάλια, τηγάνια ακόμη και κινητά, κολλούν στο σώμα του σαν να ήταν κάποιου είδους μαγνήτης.

Το βάρος των 25 κιλών μπορεί να αντέξει το "στομάχι" του, σύμφωνα με την οικογένεια του και τη βρετανική ιστοσελίδα mail online.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μεταφέρω μεταλλικά αντικείμενα, αλλά στο τέλος κουράζομαι», είπε ο Ιβάν σε συνέντευξή του.

Αυτό όμως δεν αποτελεί και το μοναδικό ταλέντο για τον μικρό 6χρονο...

O 6χρονος, σύμφωνα με την οικογένεια του, είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τα "μαγικά" χέρια του ώστε να ανακουφίσει τους πόνους στο στομάχι του παππού του. Ο παππούς του ανέφερε ότι όταν ο νεαρός ακουμπούσε τα χέρια του στο στομάχι του, γίνονταν αμέσως ζεστά και ο πόνος έφευγε. Μάλιστα, όλη η οικογένεια όταν πονά, χρησιμοποιεί τα χέρια του Ιβάν ώστε να διώξουν τον πόνο.

Ο "θαυματουργός" Ιβάν στο παρελθόν είχε καταπραϋνει τους πόνους που ένιωθε ένας γείτονας του στο πόδι του, μετά από σοβαρό χτύπημα.

Αν αυτές οι δυνατότητες του παιδιού δεν πείθουν κάποιους, το βίντεο έρχεται να ανατρέψει όλες τις αμφιβολίες!

{dmotion}xinmkg{/dmotion}

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!