Ο John F Kennedy δολοφονήθηκε εξαιτίας του ενδιαφέροντός του για τα UFO;

Ο Πρώην Πρόεδρος των Η.Π.Α., John F Kennedy (29 Μαίου 1917 – 22 Νοεμβρίου 1963), 10 ημέρες πριν τη δολοφονία του, είχε ζητήσει με επιστολή από το διευθυντή της CIA να του αποκαλύψει άκρως απόρρητα έγγραφα σχετικά με το φαινόμενο των UFO!

Την αποκάλυψη αυτή πραγματοποίησε ο συγγραφέας William Lester κατά την έρευνά του για το βιβλίο του A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier.Το ενδιαφέρον του JFK για τα UFOs, τόσο σύντομο διάστημα πριν το θάνατό του, ήταν αναμενόμενο να γεννήσει νέες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τη δολοφονία του αφού αρκετοί ερευνητές και συνωμοσιολογοί θεωρούν ότι δολοφόνησαν τον Kennedy ώστε να τον αποτρέψουν να ανακαλύψει την αλήθεια γύρω από τα UFOs!

Στο πρώτο του σημείωμα ο JFK ζητούσε από τον αρχηγό της CIA τα αρχεία που σχετίζονται με τα UFOs ενώ στο δεύτερό του σημείωμα πρότεινε στον διευθυντή της NASA τη συνεργασία των Η.Π.Α. με τη Σοβιετική Ένωση πάνω στα διαστημικά προγράμματα.

Σύμφωνα επίσης με τον Lester: «ο JFK ανησυχούσε μήπως οι Σοβιετικοί πίστευαν ότι τα UFO είναι «δουλειά» των Αμερικάνων. Γι αυτό, πιστεύω, ένας από τους λόγους που ο Kennedy ήθελε στα χέρια του τα στοιχεία αυτά ήταν για να εξηγήσει στους Ρώσους ότι 'κοιτάξτε, δεν είμαστε εμείς, δεν το κάνουμε εμείς.

http://www.weirdnews.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!