Κατακόρυφη αύξηση στις εμφανίσεις UFO στη νότια Ρωσία

Αυξάνονται συνεχώς τα «κρούσματα» εμφάνισης άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων και ειδικά στη νότια Ρωσία στην επαρχία Krasnodar στην οποία βρίσκεται και η πόλη Sochi στην οποία και θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες το 2014.

Οι εμφανίσεις είναι αρκετές τόσες ώστε να απασχολήσουν και τα μεγάλα δίκτυα όπως είναι το ρωσικό RIA Novosti.

«Το σχήμα αυτών των αντικειμένων μας έκανε να πιστέψουμε πως πρόκειται για κάτι σαν ιπτάμενους δίσκους αλλά μεγάλο σε μέγεθος και πάντως οτιδήποτε ήταν αυτό ήταν σίγουρα περίεργο», εξηγεί στο ρωσικό δίκτυο ο Sergey Kolpikov ο οποίος ήταν ένας μεταξύ πολλών που πρόσεξαν τα περίεργα φώτα που εμφανίστηκαν πάνω από την πόλη του.

Ο ίδιος και η οικογένειά του ήταν οι μόνοι που κατάφεραν να αποτυπώσουν τα φώτα σε βίντεο και να τα εμφανίσουν στο διαδίκτυο μέσω του τοπικού καναλιού TVK.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού Aleksandr Kulik ο οποίος και δημοσίευσε το βίντεο μαζί με τις μαρτυρίες της οικογένειας δήλωσε πως αμέσως μετά χιλιάδες άνθρωποι είδαν το βίντεο και μάλιστα μαζί του επικοινώνησαν άλλοι πέντε αυτόπτες μάρτυρες στην επαρχία Krasnodar λέγοντας πως είδαν ξκαι αυτοί τα συγκεκριμένα φώτα.

Κάποιοι από τους «ουφολόγους» λένε πως η περιοχή έχει γίνει το ρωσικό Roswell και πως η επαρχία έχει μετατραπεί πρακτικά σε λεωφόρο των UFO.

Κάποιοι άλλοι όμως είναι πιο σκεπτικιστές απέναντι στο φαινόμενο, αλλά χωρίς να αποκλείουν το γεγονός πως κάποια από αυτά τα φαινόμενα μπορεί όντως να είναι άγνωστης προέλευσης. Ο Vadim Chernobrov ο οποίος εργάζεται για το ινστιτούτο έρευνας για UFO «Cosmosearch» λέγοντας πως πολλά τέτοια φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν αν και όχι όλα.

«Εκτός από τα κινεζικά αερόστατα γνωστά ως Chinese lanterns αλλά και άλλα πιο κοινού τύπου αερόστατα, ή φάρσες ή ατμοσφαιρικά φαινόμενα η περιοχή του Krasnodar  παρουσιάζει μια μεγάλη συχνότητα από πραγματική εξωγήινη δραστηριότητα, ίσως και τη μεγαλύτερη σε όλη τη χώρα. Και σε μέρη όπως το Sochi το οποίο είναι μια μεγάλη πόλη η οποία εκτείνεται κατά μήκος της ακτής υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα»,είπε ο Chernobrov.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!