Υπάρχει ζωή εκεί έξω... Το FBI επιβεβαιώνει την ύπαρξη UFO!

Ένα υπόμνημα που θέλει να αποδείξει ότι ιπτάμενοι δίσκοι έκαναν...«βόλτες» στη γη και έπεσε στο Νέο Μεξικό πριν από το 1950 έχει δημοσιευθεί από το FBI. Το FBI έχει ανεβάσει χιλιάδες αρχεία που είναι διαθέσιμα σε μια νέα διαδικτυακή πηγή που ονομάζεται The Vault.

Ανάμεσά τους είναι ένα υπηρεσιακό σημείωμα προς τον διευθυντή του από τον Guy Hottel, που ήταν ειδικός πράκτορας υπεύθυνος του γραφείου στον τομέα της Ουάσιγκτον το 1950. Στο υπόμνημα, που έχει ως θέμα «Ιπτάμενοι Δίσκοι», αποκαλύπτει ότι η Πολεμική Αεροπορία είχε δηλώσει ότι «τρεις» ιπτάμενοι δίσκοι είχαν εμφανιστεί στο Νέο Μεξικό.

Ο ερευνητής δίνει πληροφορίες σε έναν ειδικό πράκτορα, υποστηρίζει η υπηρεσία. Το FBI στο έγγραφο που δίνει στην δημοσιότητα έχει λογοκρίνει τόσο το όνομα του πράκτορα όσο και την ταυτότητα του ερευνητή. Αυτό που περιγράφεται έχει κυκλικό σχήμα με περίπου 50 μέτρα διάμετρο.

Ο ιπτάμενος δίσκος έπεσε στο Νέο Μεξικό, γιατί η κυβέρνηση έχει ένα ραντάρ μεγάλης ισχύος σε αυτόν τον τομέα και πιστεύεται ότι αυτή η συσκευή παρενέβη στον μηχανισμό ελέγχου του δίσκου.

Επίσης μια φωτογραφία που ακόμη ερευνάτε εάν είναι αληθινή και φέρεται ότι δείχνει έναν από τους εξωγήινους του Roswell και έχει τραβηχτεί το 1947. Η πόλη του Roswell στο Νέο Μεξικό απέκτησε αρκετή φήμη μετά από τις εκτεταμένες αναφορές ότι ένας ιπτάμενος δίσκος είχε συντριβεί εκεί το 1947.

Ένα άλλο σημείωμα που δημοσιεύθηκε στον ίδιο ιστότοπο (1947) υποστηρίζει ότι ένα αντικείμενο «που παρουσιάζεται ως ιπτάμενος δίσκο» είχαν πέσει κοντά στο Roswell. Ο δίσκος είχε «εξαγωνικό σχήμα» και «μπλέχτηκε σε ένα μπαλόνι από ένα καλώδιο», σύμφωνα με το υπόμνημα, που είχε την ένδειξη «Επείγον», με αποδέκτη τον διευθυντή του FBI.

24wro.blogspot


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!