Μυστηριώδες πλάσμα αναστατώνει ολόκληρη πόλη!

Τι ήταν το πλάσμα που κολυμπούσε στο ποτάμι που διασχίζει την πόλη Σόμερσετ της Βρετανίας;

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Η πρώτη εμφάνιση του περίεργου «κολυμβητή» άναψε την περιέργεια των κατοίκων, οι οποίοι άρχισαν να φυλούν «βάρδιες» πάνω στη γέφυρα του ποταμού, για να πάρουν μια βιαστική ματιά.

Η αναζήτηση, όμως, πήρε «φωτιά» όταν το πλάσμα έπιασε ο φωτογραφικός φακός. Στην επίμαχη φωτογραφία φαίνεται κάτι να κολυμπά κάτω από το νερό. Όμως, κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι χελώνα, δελφίνι, νεκρό γουρούνι ή κάτι άλλο (αυτές ήταν κάποιες από τις προτάσεις των ντόπιων).

Μάλιστα, ξεκίνησαν φήμες ότι στο Σόμερσετ υπάρχει ο αντίπαλος του τέρατος του Λοχ Νες!

Η φωτογραφία έχει ανέβει και στο Διαδίκτυο και έτσι άνθρωποι από όλη την υφήλιο προσπαθούν να δώσουν την καλύτερη δυνατή εξήγηση.

Πάντως, το 2009 είχε δημιουργηθεί ξανά θόρυβος στην ίδια πόλη και το ποτάμι της, καθώς ένα κεφάλι νεκρής αγελάδας είχε κινήσει το ενδιαφέρον, μέχρι να βγει στην όχθη και να τελειώσει άδοξα το μυστήριο.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!