Ονειρευόταν να γίνει γυναίκα-βαμπίρ και τα κατάφερε!

Από μικρή ονειρευόταν να γίνει γυναίκα-βαμπίρ και τα κατάφερε! Ο λόγος για τη Μαρία Χοσέ Κριστέρνα που παρουσίασε τον ίδιο της τον εαυτό σε έκθεση με τατουάζ στο Μοντερέι.

Η 35χρονη Μεξικανή με τα άπειρα τατουάζ, τα δεκάδες piercing της και τα κέρατα από τιτάνιο που έχει δημιουργήσει στο μέτωπό της σίγουρα αποτελεί ένα ξεχωριστό θέαμα.

Μπορεί να είναι τεχνίτρια τατουάζ, παράλληλα όμως κάνει την άσκησή της και ως δικηγόρου. Η εκκεντρική γυναίκα έχει τέσσερα παιδιά και εξηγεί ότι παρά την εμφάνισή της, η οικογένειά της ήταν και είναι βαθιά θρησκευόμενη Καθολική. Η ίδια ωστόσο αναφέρει ότι τα τατουάζ ήταν πάντα ο δικός της τρόπος για να νιώσει ελεύθερη.

Μαθήτευσε σε θρησκευτικό σχολείο, όπου στα δεκαεπτά της γνώρισε τον έρωτα και αποφάσισε να παντρευτεί. Στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα, αλλά η ενδοοικογενειακή βία που βίωσε την οδήγησε σε μια «αναγέννηση», κατά την οποία αποφάσισε να ζωγραφίσει και να τρυπήσει όλο της το σώμα. Δεν σταμάτησε όμως εκεί τη «διακόσμηση» του εαυτού της, αφού αποφάσισε να τοποθετήσει και κέρατα, φτιαγμένα από τιτάνιο, στο μέτωπό της.

Σύντομα σκοπεύει να βάλει άλλα δύο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Παράλληλα, η λατρεία της για τους βρικόλακες την οδήγησε στον οδοντίατρο, αφού αποφάσισε να βάλει τεχνητούς κυνόδοντες, ώστε να μοιάζει πιο πολύ με βαμπίρ.

Τι λέει όμως για τη μεταμόρφωσή της η ίδια; Ζει φυσιολογικά, όσο κι αν κάποιοι την περνούν για φρικιό. Εχει βρει το νδικό της τρόπο να επιβιώνει ως βαμπίρ κι ως αθάνατη, αφού κάνοντας τατουάζ στους άλλους μένει η δουλειά της για πάντα στο δέρμα τους!

madata.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!