Εντυπωσιακό θέαμα στο νυκτερινό ουρανό - Άγνωστο όμως τι το προκάλεσε

Ένα εντυπωσιακό θέαμα στον νυχτερινό ουρανό κάπου στη Ρωσία προσέφερε ένας –τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα αλλά και κατά την περιγραφή του δημιουργού του βίντεο- πύραυλος ο οποίος κατέληξε στο να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή παράσταση στο τέλος της διαδρομής του.

Καμία πληροφόρηση πάντως δεν υπάρχει, για το τι είδους πύραυλος ήταν –εάν ήταν τελικά- ούτε και για το λόγο ή τους λόγους που οδήγησαν στο συγκεκριμένη κατάσταση, αλλά ούτε και για το πότε και που –εκτός από τους ισχυρισμούς του χρήστη- συνέβη αυτό.

Ο χρήστης του συγκεκριμένου βίντεο πάντως ισχυρίζεται για τον έλεγχο πυραυλικών συστημάτων από άγνωστα αντικείμενα, αλλά αυτό είναι μόνο μια θεώρηση εξήγησης του φαινομένου και μάλλον όχι και η πιο πειστική. Πάντως ότι και αν είναι αυτό το ουράνιο φαινόμενο τουλάχιστον είναι ενδιαφέρον.

                                                                                           

defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!