Μία φωτογραφία από τα βρετανικά x-files!

Χιλιάδες περιγραφές, σκίτσα και φωτογραφίες εξωγήινων όντων περιλαµβάνονται στους 35 φακέλους που έδωσε στη δηµοσιότητα το βρετανικό υπουργείο Αµυνας, το οποίο εξέτασε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Απόδειξη ότι στις περίπου 8.500 σελίδες των βρετανικών x-files, οι οποίες αφορούν την περίοδο 1997 - 2005, δεν περιλαµβάνονται µόνο οι περιγραφές των αυτoπτών µαρτύρων, αλλά και οι απαντήσεις του υπουργείου.

Η συγκεκριµένη φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω, τραβήχτηκε από συνταξιούχο της Αεροπορίας των βρετανικών ενόπλων δυνάµεων τον Απρίλιο του 2004, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Σρι Λάνκα.

"Παρατήρησα στον ουρανό µια διαφορετική ακτινοβολία. Περίπου ένα λεπτό αργότερα ακούστηκε µια βροντή και µετά εµφανίστηκε ένα δαχτυλίδι σαν ντόνατς", έγραφε στο συνοδευτικό του σηµείωµα. Και το υπουργείο, που εξέτασε σοβαρά τη µαρτυρία του, τον συµβούλευσε: "Επικοινωνήστε µε την... τοπική κυβέρνηση"!

Πηγές: Τα Νέα, British National Archive


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!