Θέλουν να φάνε τα κόκαλα ανήλικου κοριτσιού!

«Θέλουν να φάνε τα κόκαλά µου», λέει η πεντάχρονη Λετίτσια, καθισµένη στα γόνατα του πατέρα Πάολο, ενός καθολικού ιεραπόστολου που απευθύνει έκκληση µέσω τις ιταλικής εφηµερίδας «Λα Στάµπα» και του YouTube για τη σωτηρία της µικρής.

Ζητάει να τον βοηθήσουν για να τη µεταφέρει το συντοµότερο στην Ευρώπη. ∆ιότι ο φόβος της Λετίτσια ότι κάποιοι θέλουν «να φάνε τα κόκαλά» της δεν είναι προϊόν παιδικού εφιάλτη, αλλά πολύ πραγµατικός.

 

Η Λετίτσια είναι αλµπίνα και ζει στο Βόρειο Κίβου, στο Βορειοανατολικό Κονγκό, µια περιοχή που λυµαίνονται αντάρτες και συµµορίες εγκληµατιών, γράφει η εφημερίδα "Τα Νέα". Παρά το γεγονός ότι το υπέδαφος είναι πλούσιο και η περιοχή έχει πολλά νερά, οι κάτοικοι είναι πάµφτωχοι. Με τη φτώχεια έρχονται συχνά και οι δεισιδαιµονίες και το γεγονός ότι η Λετίτσια πάσχει από αλφισµό είναι η καταδίκη της.

Οι αλµπίνοι θεωρούνται φορείς κακοτυχίας, όχι όµως και τα κόκαλά τους, τα οποία συνθλίβονται µέχρι να γίνουν σκόνη και χρησιµοποιούνται σε µαγικά φίλτρα. Πριν από τρεις µήνες, µια εξαδέλφη της Λετίτσια, που ήταν επίσης αλµπίνα, απήχθη και εξαφανίστηκε. Στην περιοχή της Γκόµα,άγνωστοι έκλεψαν πρόσφατα από νεκροταφείο το πτώµα µιας 16χρονης αλµπίνας.

Η Λετίτσια έχει ήδη αποφύγει τρεις φορές την απαγωγή. ∆ύο φορές άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι της στο χωριό, όµως τους έδιωξαν τα ουρλιαχτά της µητέρας της και οι γείτονες. Η µητέρα, µε το πρόσωπο πρησµένο από τα χτυπήµατα που δέχτηκε από τους επίδοξους απαγωγείς, µετέφερε τη Λετίτσια στη Νιαµιλίνα και την αποστολή του πατέρα Πάολο, ο οποίος είναι εδώ και 25 χρόνια ιεραπόστολος στην καρδιά της Αφρικής. «Θέλουν να φάνε τα κόκαλά µου», του είπε το παιδί...

                                                                                             

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!