Ποια σχέση έχει το crop circle της φωτογραφίας με τη Σινδόνη του Τορίνου;

Το crop circle που βλέπετε στη φωτογραφία, "εμφανίστηκε" πριν από λίγες ημέρες σε κεντρική οδική αρτηρία της Βρετανίας κοντά στο Hungerford του Berkshire.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ένα παρόμοιο αγρογλυφικό "έκανε την εμφάνισή του" και στην ακριβώς αντίθετη πλευρά του ίδιου δρόμου.

Το... περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεκάδες άνθρωποι υποστηρίζουν ότι τα δύο crop circles, διαμέτρου περίπου 76 μέτρων το καθένα, απεικονίζουν το πρόσωπο του Ιησού όπως αυτό φαίνεται στη Σινδόνη του Τορίνου!

Η ειδική στη μελέτη και ανάλυση των αγρογλυφικών, Κάρεν Αλεξάντερ, δήλωσε: "Οι κύκλοι αυτοί προκαλούν μεγάλη αναταραχή στην κοινότητα των ανθρώπων που ασχολούμαστε με τα αγρογλυφικά. Η τελευταία φορά που ένα πρόσωπο εμφανίστηκε ως crop circle ήταν το 2002 και ήταν το πρόσωπο ενός "εξωγήινου" στο Hampshire. Τώρα οι γεωργούς στων οποίων τη γη έκανε την εμφάνιση της η "εικόνα του Ιησού" ανησυχούν ότι η περιοχή ότι θα κατακλυσθεί από τους επισκέπτες που αναζητούν μια θρησκευτική εμπειρία". (ΠΗΓΗ: Daily Mail)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίμαχο αγρογλυφικό και δίπλα στην μορφή από τη Σινδόνη του Τορίνου. Βρίσκετε -έστω και ελάχιστες- ομοιότητες;

jesus-cropcicle

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!