Είδαν ξανά UFΟ στην Ιερουσαλήμ

Ο μύθος της εξωγήινης ζωής υπάρχει στη ζωή των ανθρώπων εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Οι μαρτυρίες για πτώσεις ιπτάμενων αντικειμένων, φωτεινά σώματα που πετούν στον ουρανό και απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους είναι αμέτρητες.

Αυτή τη φορά, η νέα «εξωγήινη» μαρτυρία έρχεται με ένα συγκλονιστικό βίντεο από το Ισραήλ και συγκεκριμένα από την πόλη της Ιερουσαλήμ.

Κάτοικοι κατέγραψαν ένα φωτεινό αντικείμενο να πετάει πάνω από ναό της πόλης και πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι με το εν λόγω βίντεο, μπορεί πλέον να αποδειχθεί η ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Το βίντεο δείχνει μια φωτεινή μπάλα να κατεβαίνει παλλόμενη προς τον θόλο του Ισλαμικού τεμένους, προτού χαθεί μες στον μαύρο ουρανό. Λίγα λεπτά αργότερα, το αντικείμενο πραγματοποίησε άλλη μια χαμηλή «πτήση» και εξαφανίστηκε.

Το βίντεο τραβήχτηκε στη 1 τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέσα σε λίγες ώρες εξαπλώθηκε στο Διαδίκτυο.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είδαν το «διαστημόπλοιο» στην Ιερουσαλήμ και όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως ξέσπασε μια τεράστια διαμάχη ανάμεσα στους υποστηρικτές των UFO και σε εκείνους που δεν πιστεύουν στην εξωγήινη ζωή.

Ενας πρώην υπάλληλος του βρετανικού υπουργείου Άμυνας που ασχολήθηκε με θέματα UFΟ, ο κ. Nick Pope μίλησε στην εφημερίδα Sun για το περιστατικό.

«Αν το βίντεο είναι πραγματικό, είναι το πιο συγκλονιστικό υλικό που έχουμε δει για την ύπαρξη εξωγήινων μέχρι στιγμής».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι πρόκειται για επανδρωμένο σκάφος, όπως φαίνεται από τον τρόπο που κινείται.

«Ξέρουμε ότι ο ισραηλινός στρατός έχει μερικά από τα πιο προηγμένα σκάφη», είπε.

Πάντως, είτε πρόκειται για διαστημόπλοιο, είτε για hi-tech ισραηλινό αεροσκάφος, είναι απλά συναρπαστικό...

                                                                                            

 

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!