Ακόμα 300 πτηνά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Πόσο ακόμα θα επιμένουν οι επιστήμονες ότι είναι φυσιολογικό;

Ακόμα 300 πτηνά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ. Πόσο ακόμα θα επιμένουν οι επιστήμονες ότι είναι φυσιολογικό;
Περίπου 300 νεκρά πτηνά βρέθηκαν νεκρά στην...
εθνική οδό στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ και προστέθηκαν και αυτά στους τελευταίους μυστήριους θανάτους ζώων που παγκοσμίως αναφέρονται καθημερινά.
Τα σώματα των πουλιών, τα οποία ονομάζονται Grackles, βρέθηκαν σκορπισμένα κατά μήκος της εθνικής οδού. Grackles βρέθηκαν επίσης νεκρά κατά εκατοντάδες πρόσφατα στο Αρκάνσας, τη Λουιζιάνα και το Κεντάκυ των ΗΠΑ.
Οι θάνατοι στην Αλαμπάμα είναι απλώς η τελευταία σε μια σειρά μαζικών θανάτων ζώων σε όλο τον κόσμο που έχουν δημιουργήσει θεωρίες συνομωσίας σε όλο το διαδίκτυο.
Πρώτο περιστατικό την παραμονή της πρωτοχρονιάς κοτσύφια έπεσαν από τον ουρανό στο Αρκάνσας. Εκείνη την περίοδο βρέθηκαν και δύο εκατομμύρια ψάρια στην παραλία Chesapeake, όπως βρέθηκαν και 150 τόνους νεκρών ψαριών (κόκκινα tilapia) στο Βιετνάμ, καθώς και 40.000 καβούρια στη Βρετανία και σε άλλα μέρη σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η πραγματικότητα, λένε οι βιολόγοι, είναι ότι αυτές οι μαζικές «αυτοκτονίες» συμβαίνουν όλη την ώρα και σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι ασύνδετα μεταξύ τους.
Ομοσπονδιακά αρχεία αναφέρουν ότι συμβαίνουν κατά μέσο όρο κάθε δεύτερη μέρα κάπου στη Βόρεια Αμερική. Συνήθως, δεν παρατηρούνται τα φαινόμενα και έτσι δεν μπορούν να τα συνδέσουν μεταξύ τους. Τους πιστεύετε;...

http://ksipnistere.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!