Αναστατώνει το μυστηριώδες πλάσμα

Ένα περίεργο ζώο έκανε την εμφάνισή του στην αυλή ενός σπιτιού στην κομητεία Nelson στο Kentucky των Η.Π.Α.

Ο Mark Cothren το είδε να βγαίνει από το δάσος και να κατευθύνεται προς το σπίτι του. Δεν είχε γούνα, ήταν γκρί με ζαρωμένο δέρμα, μεγάλα αυτιά, μουστάκια, μακριά ουρά και έμοιαζε με μικρό αιλουροειδές.

«Όλα τα ζώα αυτή την εποχή έχουν γούνα, έχουν τρίχωμα! Αυτό που με ξαφνιάζει είναι πώς ένα ζώο σαν αυτό χωρίς τρίχωμα, καταφέρνει και επιζεί το χειμώνα;», ανέφερε ο Cothren. Δυστυχώς δεν είχε ξαναδεί παρόμοιο ζώο, τρόμαξε, το πυροβόλησε και το σκότωσε. «Όλοι τώρα διακατέχονται από περιέργεια. Είναι ένα είδος μυστηρίου, αναμφίβολα», πρόσθεσε.

Κάποιοι λένε ότι μοιάζει με ρακούν ή με σκύλο που πάσχει από κάποια ασθένεια ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για τα θρυλικά Chupacabra!*

*(Η λέξη "chupacabras" είναι ισπανική και κυριολεκτικά σημαίνει "αυτός που ρουφάει το αίμα των τράγων". Το 1995 πρωτοεμφανίζονται αναφορές για ένα άγνωστο ζώο που επιτίθεται σε κοπάδια και αφού σκοτώσει τα ζωντανά,τους πίνει το αίμα!

Ακολουθούν αντίστοιχες μαρτυρίες από την Ρωσία μέχρι την Χιλή και όλες μιλούν για ένα βαρύ ζώο - σαν κοντή αρκούδα- που δεν έχουν ξανασυναντησει ποτέ στο παρελθόν. Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη του chupacabras εντούτοις παραμένει ενα μεγάλο κρυπτοζωολογικό μυστηριο για την Αμερική, ανάλογο με εκείνο του "Μεγαλοπόδαρου".)

Πηγή: Pyles-tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!