Πιλότος αναφέρει επισήμως ΑΤΙΑ!

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair, επιβεβαίωσε ότι στις 22 Δεκεμβρίου ο πιλότος της πτήσης  FR1397 ανέφερε ένα ΑΤΙΑ στην αρμόδια πολιτική αεροπορία, αφού οι επιβάτες της πτήσης είχαν τραβήξει συνταρακτικές φωτογραφίες μέσα από το αεροσκάφος περίπου 200 χιλιόμετρα απο το Όσλο.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Η Ryanair επιβεβαιώνει ότι ο πιλότος της πτήσης  FR1397 από το αεροδρόμιο Rygge του Όσλο προς το Gatwick του Λονδίνου, ανέφερε επισήμως την θέαση ενός  Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο 200 χλμ. νότια από τη νορβηγική πρωτεύουσα! Το πλήρωμα αντιλήφτηκε το ΑΤΙΑ, αφού το είχαν πρώτοι εντοπίσει οι επιβάτες και είχαν αρχίσει να το φωτογραφίζουν.

Η Ryanair έχει δώσει τις εικόνες στις αρχές πολιτικής αεροπορίας σε όλη την Ευρώπη σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η αναφορά περαιτέρω θεάσεων.

Η Ryanair δεν σχολιάζει φήμες ή εικασίες και δεν συμφωνεί με τους ισχυρισμούς ότι το ΑΤΙΑ ήταν μια δοκιμαστική πτήση που έλαβε χώρα πριν τις 24 Δεκεμβρίου. Αυτό είναι ένα θέμα που θα εξεταστεί από τις αρμόδιες αρχές.»

Οι ειδικοί πάντως επιβεβαίωσαν πως είχαν λάβει μια σειρά παρόμοιων αναφορών και ότι τέτοιες θεάσεις δεν είναι ασυνήθιστες για την συγκεκριμένη περιοχή αυτήν την εποχή του χρόνου με έναν αυξανόμενο αριθμό παρόμοιων θεάσεων να αναφέρονται μέχρι και την 25η  Δεκεμβρίου.

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!