«Κι αν οι εξωγήινοι είμαστε εμείς;»

Η θεωρία περί εξωγήινης προέλευσης της ζωής, δεν είναι καινούργια. Η ανακοίνωσή της όμως από επίσημα χείλη, προκαλεί εντύπωση. Ο αστρονόμος Τσάντρα Γουικραμασίνγκε, είναι διευθυντής του Κέντρου Αστροβιολογίας του πανεπιστημίου του Κάρντιφ και δεν διστάζει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο οι εξωγήινοι να είμαστε εμείς!

"Ναι, είμαστε όλοι εξωγήινοι, αφού μοιραζόμαστε μια κοσμική καταγωγή", υποστηρίζει ο καθηγητής σε άρθρο του στο Διεθνές Περιοδικό Αστροβιολογίας «International Journal of Astrobiology».

Πώς ξεκίνησε η ζωή στη Γη!

Στο προαιώνιο αυτό ερώτημα ο καθηγητής αστρονομίας Τσάντρα Γουικραμασίνγκε δίνει μία απάντηση που ίσως δεν αρέσει σε πολλούς συναδέλφους του: "Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι ζωντανοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του ανθρώπινου, έφτασαν στη γη από το διάστημα, χρησιμοποιώντας για «μεταφορικό μέσο» τους περιπλανώμενους κομήτες. Είμαστε πια βέβαιοι πως η ζωή είναι διάχυτη στο σύμπαν, διαδίδεται μέσα σε αυτό και έτσι φτάνει σε πολλούς πλανήτες όπως και στη γη".

Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσουμε την εξωγήινη καταγωγή μας!

Σύμφωνα με τον καθηγητή Γουικραμασίνγκε, οι πρώτοι «κόκκοι» ζωής έφτασαν με κομήτες που έπεσαν στον πλανήτη μας περίπου πριν 3,8 δισ. χρόνια. Μετεξελίχθηκαν και δημιούργησαν τη βιοποικιλότητα που σήμερα βλέπουμε στην γη.

"Είναι μία κυκλική διαδικασία μεταφοράς της ζωής από πλανήτη σε πλανήτη. Με την πτώση των κομητών πάνω στους πλανήτες η οργανική ύλη "ταξιδεύει" προς στο διάστημα. Ένα μέρος όμως  της οργανικής ύλης επιβιώνει και παραμένει πάνω στους κομήτες, οπότε αρκεί μία νέα πρόσκρουση για να μεταφερθεί η οργανική ύλη στον επόμενο πλανήτη-σταθμό. Με αυτήν την διαδικασία μεταφέρεται η ζωή στο σύμπαν". Και το ερώτημα παραμένει: Μήπως τελικά οι εξωγήινοι είμαστε εμείς;

pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!