Φαινομενα ανεξηγητα στον 20ο αιωνα

Τα Belmez πρόσωπα που έχουν γίνει διάσημα και έχουν περιγραφεί από όσους ασχολούνται με την παραψυχολογία, είναι χωρίς αμφιβολία τα σημαντικότερα παραφυσικά φαινόμενα στον 20ο αιώνα.
Το 1971, στο μικρό ισπανικό χωριό Belmez, η Μariα Pereira δήλωσε, πως ένα ανθρώπινο πρόσωπο εμφανίστηκε στο τσιμεντένιο πάτωμα της κουζίνας της.

Με ένα τσεκούρι κατέστρεψε το τσιμεντένιο πάτωμα και το αντικατέστησε με καινούριο.
Ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε αμέσως, στην ίδια θέση.....

Όλο και περισσότερα πρόσωπα συνέχισαν να εμφανίζονται στο πάτωμα της κουζίνας της Maria Pereira, προσελκύοντας χιλιάδες περίεργους επισκέπτες κάθε ημέρα, προκειμένου να διαπιστώσουν με τα μάτια τους, το φαινόμενο. Τα πρόσωπα έδειχναν άτομα διαφορετικής ηλικίας και από τα δύο γένη. Το σπίτι είχε χτιστεί περίπου το 1830, και η επίσημη εκδοχή αναφέρει, πως από κάτω υπήρξε ένα νεκροταφείο που χρησιμοποιήθηκε από τους Ρωμαίους, τους Ισπανούς μουσουλμάνους και στη συνέχεια από τους Χριστιανούς του Μεσαίωνα.
Η Maria Pereira άραγε είχε κάποια συμμετοχή σε αυτό; Ζωγράφισε μήπως τα πρόσωπα;
Σε αυτή την περίπτωση, δεν ωφελήθηκε ποτέ οικονομικά από όλη αυτή την ιστορία. Έζησε μιαν απλή ζωή σε εκείνο το σπίτι και πέθανε τελικά το 2004.
Το σπίτι στη συνέχεια άλλαξε χέρι, πουλήθηκε.
Οι επιστήμονες της παραψυχολογίας θεωρούν πως πέραν της εμφάνισης των πνευμάτων στο πάτωμα, εμφανίστηκαν στο σημείο και με την λεγόμενη τηλεκινησία.
Προφανώς, η αλλαγή στις εκφράσεις στα πρόσωπα κατά την εμφάνισή τους, είχαν να κάνουν, με την αλλαγή της διάθεσης της Maria Pereira…
Ωστόσο οι σκεπτικιστές επισημαίνουν, πως είναι δυνατόν να αναλυθούν οι μοριακές αλλαγές που μεταβάλλουν τις εκφράσεις και μιλούν για μια πλαστή
ανθρώπινη παρέμβαση.
Πολλοί θεωρούν ότι τα «έργα ζωγραφικής» δημιουργήθηκαν πραγματικά από το γιο της Maria Pereira τον Diego Pereira.
newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!