Εξωγήινοι: Μας δημιούργησαν και θα μας σώσουν..???

Η άποψη που θέλει τη ζωή στη Γη να ξεκινάει μετά από εξωγήινη παρέμβαση δεν είναι καινούργια. Έχει διατυπωθεί παλιότερα από συγγραφείς όπως ο Zacharia Sitchin και ο David Icke. Μια παρόμοια θεωρία, έρχεται να συμπληρώσει ο - κάτοχος παραψυχολογικών δυνάμεων και «μελλοντολόγος» - Aaron C. Donahue.

Μόνο που δεν περιορίζεται στην «άφιξη» του ανθρώπινου είδους στη Γη, αλλά προεκτείνεται και στο μέλλον της ανθρωπότητας ... το οποίο κινδυνεύει άμεσα ! Ο Donahue υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι είναι δημιουργήματα ενός συγκεκριμένου εξωγήινου με το όνομα Λούσιφερ, ο οποίος μας τοποθέτησε στο - μια φορά κι έναν καιρό - ιδανικό περιβάλλον της Γης. Ο ίδιος πρόκειται να αναλάβει και την αποστολή της σωτηρίας μας από την καταστρεπτική μανία των ηγετών της Γης, που θα οδηγήσουν σε αφανισμό τον πλανήτη μέσω του πυρηνικού ολέθρου.
Σύμφωνα μάλιστα με τον Donahue, ο Λούσιφερ έχει ήδη επιστρέψει. Δεν θα καταφέρει όμως να σώσει πάνω από 144.000 ανθρώπους (αριθμός που αναφέρεται και στην «Αποκάλυψη»), καθώς οι διάφορες θρησκείες θα παρουσιάσουν στον κόσμο τον Λούσιφερ σαν εχθρό. Πάντως ο ίδιος έχει ξανάρθει για να σώσει τα «παιδιά» του και από άλλες καταστροφές και κατακλυσμούς στο παρελθόν. Πολλοί πολιτισμοί εξάλλου, έχουν μύθους με αναφορές σε προηγούμενες ανθρωπότητες και κατακλυσμούς. Η σωτηρία λοιπόν θα γίνει με τη μεταφορά των ανθρώπων που θα σωθούν τελικά, σε έναν νέο «Κήπο της Εδέμ» μέσω ενός ταξιδιού στο χρόνο.

Αν τώρα αναρωτιέστε, γιατί να ασχολείται ο Λούσιφερ με την ανθρωπότητα, ο Donahue δίνει την απάντηση, ότι απλά είμαστε ένα πείραμά του που στόχο έχει την τελειοποίηση του ανθρώπινου είδους, στην οποία όμως εμείς σαν είδος ... αντιστεκόμαστε πεισματικά. Κάποτε όμως θα καταφέρουμε να πετύχουμε την τελειοποίησή μας και αυτό θα συμβεί όταν θα έχουμε αναπτύξει πλήρως τον εγκέφαλό μας.
Πώς μας δημιούργησε ο Λούσιφερ; Ενεργώντας πάνω στο DNA μας και διασταυρώνοντας τους εξωγήινους προγόνους μας με ζώα που προϋπήρχαν στον πλανήτη Γη. Έτσι ο Donahue αποκαλύπτει ότι, η Λίλιθ δεν ήταν γυναίκα, αλλά πίθηκος, ενώ η Εύα δημιουργήθηκε από επεμβάσεις πάνω στο DNA του Αδάμ.

Αυτές και άλλες θέσεις συνθέτουν αυτή την πρωτότυπη «ανθρωπολογία» του κ. Donahue. Και για του λόγου το αληθές, ο Donahue υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα πληροφορήθηκε μέσω της πρόσφατης επαφής του με έναν εξωγήινο.
Τι λέτε; Εξαντλήσαμε, δηλαδή, τις λύσεις μας στην Γη, για να αναζητούμε λύσεις στον Ουρανό;;;

STRANGE ACTIVITIES


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!