Η Microsoft περνά μηνύματα μέσω των Wingdings

Σίγουρα θυμάστε ότι ο αριθμός πτήσης της United Airlines που συνετρίβη επάνω στους πύργους, γραμμένος στο Word με γραμματοσειρά Wingdings έδειχνε σε σύμβολα δύο πύργους, ένα αεροπλανάκι, μια νεκροκεφαλή με κόκαλα και το αστέρι του Δαβίδ. Η θεωρία συνωμοσίας είναι, όμως, πολύ παλαιότερη. Αφού ήδη από το λανσάρισμα της δεύτερης έκδοσης των Windows, οι…

συνωμοσιολόγοι είχαν ανακαλύψει ότι το ακρωνύμιο της Νέας Υόρκης, NYC, γραμμένο σε Wingdings έβγαζε τη γνωστή νεκροκεφαλή με τα κόκαλα δίπλα στο αστέρι του Δαβίδ δίπλα στη χειρονομία με το σηκωμένο αντίχειρα. Αυτό, βεβαίως, ερμηνεύθηκε ως προτροπή για τη δολοφονία των Εβραίων της Νέας Υόρκης. Η Microsoft από την πλευρά της έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι τα σύμβολα της γραμματοσειράς είναι εντελώς τυχαία, αλλά παρόμοιοι συνδυασμοί «ανακαλύπτονται» διαρκώς ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

της Ηρώς Κουνάδη


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!