Ο σεισμός, έφερε... φαντάσματα!

Ο Anton Heyrick ο οποίος είναι ερευνητής παραφυσικών φαινομένων ισχυρίζεται πως ο σεισμός που έπληξε την πόλη Canterbury της Ν. Ζηλανδίας στις 4 Σεπτεμβρίου του 2010, είχε σαν συνέπεια την αύξηση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και των τηλεφωνικών κλήσεων προς την ερευνητική του ομάδα.


Όλες οι κλήσεις ήταν σχετικές με μαρτυρίες , πληροφορίες και αναφορές για παραφυσικά φαινόμενα στην περιοχή.

Τα περισσότερα περιστατικά σχετίζονται με περίεργους ήχους, ενώ κάποιος ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από ένα φάντασμα! Μπορεί άραγε μία σεισμική δραστηριότητα να προκαλέσει την… 
παρουσία φαντασμάτων και άλλων παραφυσικών φαινομένων;

Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο ερευνητής παραφυσικών φαινομένων

Ο Heyrick ισχυρίζεται ότι η ένταση και η δύναμη του σεισμού είναι πιθανό να αυξήσει την παραφυσική δραστηριότητα σε έναν τόπο. Ο ίδιος αναφέρει: «Οι άνθρωποι μας τηλεφωνούν συχνά και μας αναφέρουν ότι νιώθουν «κάτι» μέσα στο σπίτι τους. Όμως, από τη στιγμή του σεισμού και μετά, οι αναφορές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες».

Σύμφωνα με τους ερευνητές οι ζημιές που προκλήθηκαν από τη σεισμική δόνηση σε πολλά παλιά κτίσματα και τμήματα αυτών όπως τοίχοι, πατώματα κλπ, προκάλεσαν την αύξηση της παραφυσικής δραστηριότητας στην περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο ξύπνησαν «ξεχασμένα» φαντάσματα.

Τι λένε οι ψυχολόγοι

Οι ψυχολόγοι από την άλλη μεριά, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα ασυνήθιστο μεν, απολύτως εξηγήσιμο δε, μετατραυματικό σύμπτωμα! Οι άνθρωποι μετά από έντονους σεισμούς αισθάνονται φόβο και ανασφάλεια. Αν μάλιστα κατοικούν σε περιοχή με παλιά σπίτια είναι πολύ πιθανό να αισθάνονται πανικό στο παραμικρό τρίξιμο ή φύσηγμα του αέρα και να το ερμηνεύουν με φανταστικούς τρόπους!

"Αρκεί ένας άνθρωπος να υποστήριξε δημοσίως ότι μετά τον σεισμό αντιλήφθηκε κάποιο... πνέυμα στο απίτι του, για να εμφανιστούν δεκάδες άλλοι που θα υιοθετήσουν την ερμηνεία αυτή", δηλώνουν!

ΠΗΓΗ : pyles.tv


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!