ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

Φαίνεται απίστευτο αλλά έγινε και αυτό με αποτέλεσμα στον χώρο της μεταφυσικής, να προσπαθούν οι ερευνητές να δώσουν κάποιο σαφές νόημα στο συμβάν που θα περιγράψουμε.

Η αναστάτωση ξεκίνησε στη μικρή κοινωνία του χωριού Krasno-Oktyabrskoye στο Νταγκεστάν, εξαιτίας ενός...
φαινομένου που οι τοπικές Αρχές δεν έχουν εξηγήσει μέχρι τώρα. Στο δέρμα ενός μωρού ηλικίας εννιά μηνών εμφανίζονται επιγραφές του προφήτη Μωάμεθ γραμμένες στα αραβικά, κάτι που σύμφωνα με τη μητέρα του, συνέβη για πρώτη φορά μόλις λίγες ημέρες μετά από τη γέννησή του. Οι ερευνητές που παρακολούθησαν το μικρό παιδί αλλά και οι ιατρικοί παρατηρητές που το εξέτασαν, ανέφεραν πως δεν προκύπτει κάποιο σκεύασμα ή κάποια θρησκευτική πονηριά. Πρόκειται πραγματικά για ένα περίεργο φαινόμενο.

 STRANGE ACTIVITIES


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!