Θαύμα του Πανορμίτη της Σύμης (video 07-11-08)

Ήταν 7 Νοεμβρίου του 2008, παραμονή της εορτής του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, όταν κατά τη διάρκεια της τέλεσης του Πανηγυρικού Εσπερινού στον Πανορμίτη της Σύμης, η Μορφή του Αρχαγγέλου εξαφανίζεται από την Άγια εικόνα του.

Ο κόσμος και οι ιερείς που παρευρίσκονταν εκεί το αντιλαμβάνονται και με ακλόνητη πίστη και χαρά του Θείου μηνύματος συνεχίζουν την Άγια ακολουθία του Εσπερινού εν πλήρη κατάνυξη.

Λίγο πριν το τελείωμα του Εσπερινού η μορφή του Αρχαγγέλου επανέρχεται στην Αγία του εικόνα και ο κόσμος δοξάζει τον Τριαδικό Θεό.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύμης στο κήρυγμα του μεταφέρει το μήνυμα ότι ο Αρχάγγελος μπήκε στις καρδιές και στην ψυχή των πιστών και εισάκουσε τις προσευχές τους.

Δειτε το βίντεο ...


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!