Ανθρωποειδές, Εξωγήινο ή Εμβρυο Ζώου;

Στη Χιλή γνωρίζει δημοσιότητα η ανακάλυψη ενός μικρού ανθρωποειδούς πλάσματος, που κανείς όμως δεν μπορεί να καθορίσει το είδος του. Αυτό έκανε έχει οδηγήσει κάποιους να το συνδέσουν με κάποια εξωγήινη μορφή ζωής, αλλά έχει προκαλέσει επίσης και κάποια ευτράπελα.

Το περίεργο πλάσμα βρέθηκε την 1η του Οκτώβρη 2009, μέσα σε θάμνους από τον
μικρό Julio, μέλος της οικογένειας Carreno, που έκανε τις διακοπές της στην περιοχή της Concepcion στη νότια Χιλή. Το μήκος έφτανε μόλις τα 7,2 εκατοστά και είχε σχετικά μεγάλο κεφάλι και σχετικά μακριά νύχια. Αρχικά έδειχνε σημεία ζωής αλλά όταν τα μέλη της οικογένειας Carreno κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία του, αποφάσισαν να το πάνε σε κτηνίατρο. Αυτός έκπληκτος διαπίστωσε ότι δεν γνώριζε τι ήταν αυτό που του έφεραν.
Έτσι η ιστορία απέκτησε δημοσιότητα και η οικογένεια Carreno δέχτηκε την επίσκεψη των δημοσιογράφων, αλλά και ψυχιάτρων ακόμα και ανθρώπων που ισχυρίστηκαν ότι κατείχαν υπερφυσικές δυνάμεις.
Οι δημοσιογράφοι έμειναν κι αυτοί έκπληκτοί αντικρίζοντας το μικρό πλασματάκι μέσα στο μικρό κουτί που το φύλαγαν. Τα μέλη της οικογένειας δήλωσαν ότι αρχικά είχε ροζ χρώμα και έδειχνε σημεία ζωής ανοίγοντας κατά διαστήματα τα μάτια του, αλλά μετά από 8 περίπου μέρες έδειξε να έχει πρόβλημα. Τελικά δεν ξανάνοιξε τα μάτια του από τότε και το ροζ χρώμα του άρχιζε να γίνεται πιο σκούρο. Έδειξε κάποια σημάδια αποσύνθεσης, αλλά τελικά κατέληξε σε κάποια περίεργη κατάσταση «μουμιοποίησης». Αυτό που ξένισε τους Carreno είναι ότι το σώμα του παρέμεινε ζεστό αρκετό διάστημα απ’ τη στιγμή που θεώρησαν ότι πέθανε και μάλιστα τα νύχια των χεριών του συνέχισαν να μεγαλώνουν.
Απ’ την όλη ιστορία δεν έλειψαν και τα ευτράπελα, καθώς ένα μέντιουμ που το επισκέφτηκε δήλωσε ότι είχε τηλεπαθητική επικοινωνία μαζί του, ενώ κάποιοι άλλοι ότι το είδαν να σηκώνεται στα πόδια του, γεγονός που απέρριψε κατηγορηματικά η οικογένεια Carreno.
Ποια άραγε να είναι η ταυτότητα του περίεργου ανθρωποειδούς. Το ότι δεν φαίνεται να ανήκει σε κάποιο γνωστό είδος, κάνει κάποιους να ισχυρίζονται την εξωγήινη του προέλευση. Απ’ την άλλη καθηγητές απ’ το Πανεπιστήμιο του Σαντιάγκο, δήλωσαν ότι ίσως να πρόκειται για το έμβρυο από κάποιο είδος άγριας πανίδας της περιοχής. Μη μπορώντας όμως να είναι σίγουροι για την ταυτότητά του, σκέφτονται να το υποβάλλουν σε εξετάσεις DNA.
Ίσως έτσι λυθεί το μυστήριο !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!