Σατανικές οι νέες «κάρτες του πολίτη»!

Μπορεί οι πιστοί να καθησυχάστηκαν από την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου ότι ο ΑΜΚΑ είναι εν τέλει «ένας απλός χρηστικός αριθμός», από τη λήψη και τη χρήση του οποίου «δεν κινδυνεύει η σωτηρία ημών». Κι ας παραμερίζεται το «βαπτιστικό δια μυστηρίου δεδομένο όνομά μας.» Θα φανούμε μεγαλόψυχοι.

Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά με την νέα «έξυπνη κάρτα» του πολίτη. Πρώτον, πρόκειται για στοιχείο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ενός δηλαδή «ευφημισμού, μιας μάσκας της ἠλεκτρονικής δικτατορίας καί παγκόσμιας ἠλεκτρονικής τυραννίας.» Απώτερος στόχος δεν μπορεί παρά να είναι η –Θεός φυλάξοι- εκκοσμίκευση.

Μπορεί ο λαός « γιά λόγους εὐαίσθητης Ὀρθοδόξης συνείδησης» να απέρριψε την έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, όμως βρισκόμαστε μπροστά σε έναν νέο κίνδυνο: το ψηφιακό σύστημα κωδικοποίησης της νέας κάρτας του πολίτη περιέχει τον αριθμό 666!

Ο πολίτης δια γυμνού οφθαλμού βλέπει στο barcode του συστήματος κωδικοποίησης ΕΑΝ-13 που θα χρησιμοποιεί ότι «οι 3 μπάρες, αρχή – μέση – τέλος, καταχωρούνται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως 6-6-6»!

Ιεροί πατέρες μας είχαν προειδοποιήσει γι αυτό. Ήδη από το 1997 σε τρεις μελέτες της Ιεράς Μονής Γρηγορίου, χρησιμοποιώντας την «τεχνογνωσία των μελετητών και άφθονη βιβλιογραφία ξένων ερευνητών» αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας τη σατανική φύση των συστημάτων αυτών κωδικοποίησης.

Μας προειδοποίησαν : «κανένας Χριστιανός που αναγνωρίζει και σέβεται τη μαρτυρία του Αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού στην Αποκάλυψη, δεν μπορεί να παραλάβει ταυτότητα που να έχει τον συμβολισμό του Αντιχρίστου.» Όποιος το πράξει βρίσκεται σε απόλυτο κίνδυνο, καθώς «σύντομα μπορεί να καταστεί αντικείμενο στα χέρια της οικονομικής ολιγαρχίας ή και αυτού κατόπιν του Αντιχρίστου.» Όσοι «αρνούνται να συσχετίσουν ακόμη και αυτούς τους προφανείς συμβολισμούς του 666» θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.

Εξάλλου και μόνο «η παραλαβή του αριθμού του Αντίχριστου σημαίνει άρνηση του Χριστού και σύνταξη με το διάβολο.»

Oι πολίτες της Ρουμανίας έχουν ήδη προειδοποιηθεί από τον Ιανουάριο του 2009.

Eμείς φροντίζουμε να ενημερώσουμε εσάς τώρα. Η ευθύνη δική σας.

http://tvxs.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!