Μίκα Ιατρίδη: Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου

Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες μου για τη στήριξη τους στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αλλά και όλους όσους, εθελοντικά, με ασίγαστο πάθος, δούλεψαν, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, για να μεταφέρουν τις θέσεις του κινήματος μας σε όλη τη Δωδεκάνησο.
Δώσαμε μια πολύ δύσκολη προεκλογική μάχη και κρατήσαμε τις απόψεις μας σταθερές, καθαρές, ασυμβίβαστες. Μιλήσαμε και θα συνεχίσουμε να μιλάμε με ειλικρίνεια στους νησιώτες και τις νησιώτισσες.
Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που έχουμε όλοι μας για μια καλύτερη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!