Οι πρώτες αντιδράσεις για τις εκλογές στα Διεθνή ΜΜΕ

Με συνεχή κάλυψη από την Αθήνα παρακολουθούν τα διεθνή ΜΜΕ τις επαναληπτικές εκλογές στην Ελλάδα, αναμένοντας την ετυμηγορία της κάλπης, η οποία θεωρείται καθοριστικού χαρακτήρα όχι μόνο για την ίδια τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρη την ευρωζώνη.


Σε  ζωντανή σύνδεσή παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις το BBC. O ανταποκριτής του Βρετανικού καναλιού,  Mark Lowen παρουσιάζει όλες τις πρώτες αντιδράσεις από τα Εxit Poll.

Σε περίπτωση που το ευρωπαϊκό πρόγραμμα απορριφθεί, σημειώνει το BBC, οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό θα σήμαινε και πιθανή έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Παράλληλα έχει  ειδικό φωτογραφικό αφιέρωμα από τις σημερινές κρίσιμες εκλογές.

Κεντρικό θέμα οι Ελληνικές εκλογές και στο πρακτορείο Reuters, το οποίο μετάδωσε τα Exit Poll λίγα λεπτά μετά της επτά.

Ο Βρετανικός Guardian από την πλευρά του έχει δώσει είδη από τις 6: 30  τα πρώτα Exit Poll με την Νέα Δημοκρατία να προηγείται με δύο μονάδες του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ (29%, 27%).

Την ίδια ώρα, η Wall Street Journal, σε ζωντανή σύνδεση μεταδίδει τα Exit Poll της  Κρατικής Τηλεόρασης (Νέα Δημοκρατία 27.5-30.5 %, ΣΥΡΙΖΑ  27-30%, ΠΑΣΟΚ 10-12%.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το CNN μεταδίδει ότι ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ εξασφαλίζουν αυτοδυναμία αλλά και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αύξησε εντυπωσιακά τα ποσοστά του λόγω της οικονομικής που ακολουθήθηκε.

Από την πλευρά της η Γαλλική Le Monde  αναφέρει σε ζωντανή σύνδεση ότι μετά τα πρώτα Exit Poll είναι σχεδόν απίθανο να υπάρξει αυτοδυνα
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!