Περιοδεία Ιωάννη Παππά σε περιοχές της Ρόδου.

Συνεχίζει τις περιοδείες στη Ρόδο ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς. Την Τετάρτη περιόδευσε μαζί με τον υποψήφιο κ. Βασίλη Χρύση και τον γραμματέα της περιφερειακής επιτροπής νοτίου Αιγαίου του κόμματος κ. Νίκο Καραμαρίτη στο Παραδείσι και την Πέμπτη συνέχισε σε στη Λίνδο, στον Αρχάγγελο και στις Καλυθιές.


Ο κ. Παππάς με αφορμή την ανησυχητική αύξηση της ανεργίας και τα προβλήματα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που βάζουν καθημερινά 'λουκέτα' προέβη στην εξής γραπτή δήλωση:

«Η ανεργία αυξάνεται καθημερινά λαμβάνοντας ανησυχητικές διαστάσεις. Η Νέα Δημοκρατία έχει καταστήσει σαφές ότι αυτό είναι η πρώτη προτεραιότητά της αφού με γνώμονα την ανάπτυξη, συνεπάγεται η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Όταν σταματήσουν να κλείνουν η μία μετά την άλλη οι επιχειρήσεις και ενισχυθεί η ρευστότητα, θα ξεκινήσει να λειτουργεί και πάλι η οικονομία και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Αυτό που καθίσταται πλέον σαφές για κάθε Έλληνα και για κάθε Δωδεκανήσιο, είναι ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν γίνονται ούτε για τη Νέα Δημοκρατία, ούτε για τον Σαμαρά, ούτε για κανένα άλλο κόμμα ή πολιτικό αρχηγό.

Αυτές οι εκλογές είναι

για την Πατρίδα μας

για την Ελλάδα

για τις επόμενες γενιές, για το μέλλον των παιδιών μας

Γι' αυτές τις γενιές οφείλουμε να αποφασίσουμε την Κυριακή και να δούμε σοβαρά τι θα επιλέξουμε για το αύριο της χώρας.

Σ' αυτές τις εκλογές παίζονται ορισμένα διλήμματα, τα οποία είναι αποφασιστικής σημασίας για παραμονή στην Ευρώπη, στο ευρώ, για σταθερότητα και όχι απομόνωση.

Την Κυριακή πρέπει να επιλέξουμε να βάλουμε το συμφέρον της Ελλάδας, πάνω από το κομματικό συμφέρον του καθενός, ακολουθώντας τον δρόμο της ευθύνης που μόνο η Ν.Δ. εγγυάται. Γιατί ο άλλος ο δρόμος, είναι ο δρόμος της ανευθυνότητας».

 
Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!