Περιοδεία της Μίκας Ιατρίδη στην Κω

Στην Κω βρέθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη η υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη. Μαζί με το συνυποψήφιο της στο ψηφοδέλτιο του κινήματος Θάνο Σταματάκη περιόδευσαν στην πόλη, ενώ επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ, την Κέφαλο, την Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι και το Ζηπάρι.


Συνομιλώντας με τους συμπατριώτες τους, οι δυο υποψήφιοι βουλευτές εξήγησαν τις θέσεις και το πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τονίζοντας, παράλληλα ότι το κίνημα, αυτά που έλεγε πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου τα λέει και τώρα, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

«Οδεύουμε προς τις εκλογές και οι υποστηρικτές του Μνημονίου έχουν επιστρατεύσει κάθε εκβιαστικό μέσο και τρομοκρατικό δίλλημα, προκειμένου οι πολίτες να φοβηθούν και να τους ψηφίσουν» σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη και συμπλήρωσε:

«Όμως, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι πολίτες όχι μόνο έχουν αντιληφθεί το που μας οδηγεί το Μνημόνιο, αλλά ζουν τις σκληρές επιπτώσεις του σε όλα τα επίπεδα. Η ελληνική οικογένεια βάλλεται από παντού, ενώ ήδη ετοιμάζονται τα κατασχετήρια σε όσους το Μνημόνιο αναγκάζει να μην είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Αποκαλύπτεται ότι στόχος των δανειστών μας δεν είναι η αποπληρωμή του χρέους, αλλά η υφαρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Επιπλέον, κάποιοι διακινούν σενάρια περί συνεχιζόμενης ακυβερνησίας προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους τουρίστες και να δημιουργήσουν θέμα με τον τουρισμό στη χώρα μας. Τους λέμε ότι ματαιοπονούν.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουμε και θα πετύχουμε το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικού σκοπού. Μιας κυβέρνησης που θα στηρίξει και θα υπηρετήσει πρώτα τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, με βάση τις ευρωπαϊκές συνθήκες και το διεθνές δίκαιο.

Έχουμε κρίσιμες αποφάσεις μπροστά μας. Και το καίριο ερώτημα παραμένει ισχυρό. Θα προχωρήσουμε σαν κράτος έχοντας παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και την ασυλία μας στους δανειστές μας ή θα κάνουμε αυτό που πρέπει ώστε να πάρουμε τη χώρας μας πίσω και με σκληρή δουλειά να πάμε μπροστά; Πιστεύω ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα απαντήσουν, με τον τρόπο που πρέπει στις εκλογές».

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη της στην Κω και πριν την αναχώρηση της για την Κάλυμνο, η Μίκα Ιατρίδη παραχώρησε από κοινού με το Θάνο Σταματάκη συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης του νησιού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!