Περιοδεία Ανεξαρτητων Ελλήνων σε περιοχές της Ρόδου

Τις περιοχές του Θεολόγου, των Φανών και της Σορωνής επισκέφθηκαν σήμερα Κυριακη οι υποψήφιες με το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτητων Ελλήνων Μαρία Αγγέλου και Ελένη Ρουσου Μαργωμένου.


Το θέμα που κυριάρχησε στις συζυτήσεις με τους κατοίκους ήταν η άμεση αναγκη δημιουργίας κυβέρνησης προκειμενου να σταθεροποιηθει η πολιτικη κατασταση στη χώρα και να επιτραπεί η ομαλή εξέλιξη της τουριστικής περιόδου. Οι υποψήφιες τονισαν την πρόθεση του αρχηγου του κόμματος Πανου Καμμένου να παιξει καταλυτικο ρόλο στην δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης  και να μην επιτρέψει την παραταση της πολιτικής αστάθειας στη χώρα. Προτεινε μαλιστα την μαγνητοσκόπηση των συνομιλιών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου ο ελληνικος λαος να μπορει να διαπιστωσει ποιοι είναι αυτοι που ειναι προθυμοι να συνεργαστουν και ποιοι όχι.

Παράλληλα ενημέρωσαν τους κατοικους για την πρόταση των Ανεξέρτητων Ελλήνων να δημιουργηθεί ενας Εθνικός Λογαριασμός Οφειλετων του Δημοσίου στον οποιο θα πιστωθούν οι οφειλές σε ΦΠΑ, ασφαλιστικά ταμεία κλπ των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και των  φυσικων προσωπων . Με αυτη τη ρυθμιση θα γίνεται αυτοματη αναστολή όλων των ποινικων διώξεων , θα ρυθμιζεται αριθμός δόσεων χωρις προκαταβολη αναλογα με το υψος των οφειλών , θα  ακολουθει κουρεμα του υπολοιπου των επιχειρηματικων δανειων των οφειλετων κατα 50%  και θα εξασφαλιζεται η άμεση εκδοση ασφαλιστικης και φορολογικής ενημερότητας της επιχειρησης. Με αυτη την προταση στοχεύουμε στην επανεκινήση της  οικονομίας της χωρας και προοδευτικά στην ανάπτυξη.

Οι υποψήφιες το απογευμα πρόκειται να βρίσκονται στο στάδιο του Διαγόρα προκειμένου να παρακολουθήσουν  τον φιλανθρωπικό αγωνα μεταξύ των ομάδων των παλαιμάχων του Διαγορα και της Ρόδου και των παλαιμάχων του Πανιωνίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!