ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Επικρατείας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του ποσοστού ανεργίας από την ΕΛΣΤΑΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Το νέο ρεκόρ της ανεργίας που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ και αγγίζει πλέον το θηριώδες 22%, αποτελεί την πιο τρανταχτή απόδειξη της παταγώδους αποτυχίας των Μνημονίων της Υποταγής και της Λιτότητας, που συνυπέγραψαν ΠΑΣΟΚ και Σαμαράς και ανταποκρίνεται πλήρως στις «εξαγγελίες» Παπανδρέου για έναν εργαζόμενο ανά οικογένεια.

Πλέον, ένας στους δύο νέους είναι άνεργος. Οι πτυχιούχοι μας αναζητούν το δικαίωμα στη ζωή ετοιμάζοντας τις βαλίτσες τους για το εξωτερικό, οι προς το παρόν εργαζόμενοι αναρωτιούνται για το αν θα έχουν και αύριο δουλειά, έστω και μερική απασχόληση, ενώ χιλιάδες εργαζόμενες μητέρες αντιμετωπίζουν την απόγνωση και ψάχνουν για μεροκάματο με όποιους όρους για να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Ενώ στην επίσημη ανεργία που ανακοινώθηκε, δεν περιλαμβάνονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν βάλει λουκέτο στις δραστηριότητές τους.

Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αγωνιζόμαστε μαζί με τον Ελληνικό λαό για να βάλουμε ένα τέρμα στον κατήφορο που μας καταδίκασε η «συμμαχία των προθύμων» υπηρετών του Μνημονίου.

Στις 17 Ιουνίου, όλοι μαζί, με την ολοκληρωμένη Εθνική μας Αντιπρόταση θα μετατρέψουμε τον κατήφορο της εξαθλίωσης σε δρόμο αξιοπρέπειας και προοπτικής.»

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!