Περιοδεία Δ. Κρεμαστινού σε περιοχές της Ρόδου

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός επισκέφθηκε τις περιοχές της Ρόδου, Άγιο Ισίδωρο, Απολακιά, Βάτι, Ψίνθο και Μανδρικό, καθώς και το νησί της Χάλκης.

Σε ομιλίες του σε πολυπληθείς φίλους του στα μέρη αυτά , επανέλαβε τη μεγάλη σημασία που έχουν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου, γιατί είτε θα οδηγήσουν τη χώρα σε καλύτερες μέρες είτε θα την οδηγήσουν στο χάος.

Είπε πιο συγκεκριμένα ο κ. Κρεμαστινός:

«Οι καλύτερες μέρες μπορούν να εξασφαλισθούν μόνο με μια σοβαρή, αξιόπιστη, πολυκομματική κυβέρνηση, στην οποία θα μετέχουν και τα κόμματα εκείνα της αριστεράς τα οποία πιστεύουν ότι η έξοδος από την Ευρώπη θα είναι ολέθρια για τον τόπο. Χωρίς δημαγωγίες και υπερβολές, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι όταν μια χώρα δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα φάρμακα για τους πολίτες της, έχει φθάσει ένα βήμα πριν από τον γκρεμό.

Δεν μπορεί κανείς, κατά συνέπεια, να υπόσχεται ούτε '18 σημεία' όπως η ΝΔ ούτε '40 σημεία' όπως ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, τον κ. Ολάντ, υποστήριξε την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου σε 6 βασικά σημεία. Είναι επομένως ο Ευάγγελος Βενιζέλος η μόνη υπεύθυνη φωνή, αφού διασφαλίζει την υποστήριξη του Προέδρου της Γαλλίας, που υπόσχεται μια διαφορετική πολιτική για όλη την Ευρώπη. Αλίμονο αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό σε αυτές τις εκλογές, με δεδομένο ότι η ΝΔ από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να δώσουν κυβέρνηση, αφού διαφωνούν σε όλα τα σημεία του προγράμματός τους. Αντίθετα, ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, με την ευρωπαϊκή στήριξη της Γαλλίας, είναι εγγύηση για το μέλλον της χώρας. Σήμερα το κράτος δεν μπορεί να αγοράσει τα φάρμακα. Με μια άφρονα πολιτική, δεν θα υπάρχουν φάρμακα για να αγορασθούν από το κράτος.

Σε αυτές τις εκλογές τα πράγματα πρέπει να ειπωθούν με το όνομά τους, γιατί η ευθύνη μετατίθεται απευθείας στους πολίτες, οι οποίοι τελικά με την απόφασή τους μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε ένα καλύτερο αύριο.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!